Wat kost een safaritent?

Wat kost een safaritent?

Als u zich gaat verdiepen in glamping, is natuurlijk één van de eerste vragen die opkomt: wat kost een safaritent? We vertellen u graag meer over de luxe safaritenten van Outstanding en wat voor investering bij deze tenten komt kijken. Want ongeacht de prijs, met onze safaritenten investeert u in uw camping. Glamping neemt alsmaar toe in populariteit en daarmee ook het publiek wat u met safaritenten naar uw camping toetrekt. Ook als u een andere onderneming hebt in de recreatiesector kan een safaritent een goede investering zijn. Als overnachtingsaccommodatie of als vergaderlocatie, restaurant of receptie. Een safaritent kan overal voor worden ingezet!

safaritent groot met sanitair

Wat kost een safaritent voor u als ondernemer?

De kosten van een safaritent zijn altijd afhankelijk van meerdere factoren. Zo hebben we allereerst veel verschillende modellen en binnen die modellen ook nog verschillende formaten. Daarnaast zijn er veel extra opties waar u voor kunt kiezen. Kiest u voor een compleet ingerichte safaritent, dan heeft u veel mogelijkheden qua meubilair. Daarnaast is het mogelijk dat wij de tent voor u opbouwen, zowel in Nederland als ver daarbuiten. U kunt er ook voor kiezen de opbouw zelf te verzorgen. Al deze keuzes brengen weer een ander kostenplaatje met zich mee. Een voorbeeld van de kosten van een safaritent vindt u bij de rendementsberekening op onze website.

safaritent luxe kamperen glamping

Een snelle berekening van het rendement van uw safaritent

Belangrijker dan de prijs van een safaritent, is het rendement wat de tent u gaat opleveren. Uiteraard is dit rendement afhankelijk van veel factoren, zoals de bezettingsgraad en de uiteindelijke levensduur van de tent. Om u een goede indruk te geven van het rendement wat een safaritent u kan opleveren, maken we graag een gepersonaliseerde berekening voor u. De levensduur van onze tenten is 10 jaar. Zijn uw tenten na deze jaren nog steeds goed en kunt u ze langer gebruiken? Dan kunt u uiteraard rekenen op een nog hoger rendement.

 

safaritent glamping luxe kamperen

Wat kost een safaritent jaarlijks qua onderhoud?

Onze safaritenten zijn van hoge kwaliteit en hebben daardoor weinig onderhoud nodig. Op de vraag wat een safaritent jaarlijks kost qua onderhoud is geen eenduidig antwoord te geven. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de standplaats van de tenten (beschut of niet) en hoe er door uw gasten met de tent wordt omgegaan.

Om de levensduur van uw safaritenten te verlengen hebben wij een winterhoes ontworpen. Door uw tent in de winter te beschermen tegen de weerselementen, kunt u de levensduur verlengen en de kosten van het onderhoud beperken.

Een safaritent kopen als slimme investering

Kortom: op de vraag ‘wat kost een safaritent’ is geen eenduidig antwoord te geven. Maar wat wél duidelijk is, is dat een safaritent een slimme aankoop is met het oog op de toekomst. De vraag naar unieke accommodaties zal in de toekomst alleen maar blijven groeien. Door hier op in te spelen en overnachtingen in een luxe safaritent, safarilodge of thermotent aan te bieden, blijft u de concurrentie voor en investeert u in een luxueuze overnachting voor uw gasten! Weet u al precies wat voor safaritent u wilt? We maken uiteraard graag een offerte op maat, zodat u precies weet welke kosten deze tent met zich meebrengt.