Realiseer uw droom met een glamping safaritent

Een echte glamping safaritent op uw camping. Droomt u er ook al jaren van? Tijd om die droom uit te laten komen! Zeker omdat dit een investering is die zich vaak al snel terugbetaald. Wilt u weten hoe snel? U rekent het gemakkelijk uit met de handige tool op onze website. Natuurlijk spelen er verschillende factoren mee zoals het type tent waar u voor kiest. Want keuze is er bij onze tenten volop.

We geven u graag een overzicht van de verschillende voordelen van een glamping safaritent én stellen onze tenten aan u voor.

Onze partners

De voordelen van een glamping safaritent op uw camping

Steeds meer ondernemers ervaren de voordelen van een safaritent op hun bedrijf. Ook profiteren van alle voordelen van deze nieuwe manier van vakantievieren?

  • Door glamping aan te bieden trekt u een nieuwe doelgroep naar uw camping. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een unieke accommodatie voor hun vakantie. Meer luxe en gemak vooral. En laat dat precies zijn wat de glamping safaritent biedt!
  • Het spreiden van uw inkomsten om een stabielere basis te creëren. Is uw bedrijf volledig afhankelijk van de inkomsten van uw kampeerders? Fijn om hierbij andere vormen van inkomen aan toe te voegen. Ook met slecht weer zitten uw gasten gezellig en droog in hun glamping safaritent.
  • Er is geen sanitair gebouw in de nabije omgeving nodig. Kiest u voor een safaritent met sanitair? Dan is het geen probleem als uw tenten ver van het sanitair gebouw worden geplaatst.

Welke glamping safaritent past in uw droombeeld?

In ons doorlopend vernieuwende assortiment hebben we altijd een geschikte tent voor uw camping. Van een knusse compacte tent tot een ruime lodge waarmee u uw gasten zeker zult verrassen.

Wilt u de beperkte ruimte op uw camping graag optimaal benutten? Dan is onze Compact een slimme keuze. Met deze tent benut u de beschikbare ruimte namelijk optimaal, terwijl uw gasten alles hebben wat ze nodig hebben. Een fijne zithoek, een zeer complete keuken en natuurlijk een slaapkamer. De verschillende formaten van deze tent bieden plaats aan 2 tot 6 personen.

Download onze brochure: Bekijk direct ons gehele assortiment

Wilt u starten met uw glamping avontuur? Of bent u van plan uw huidige camping of vakantiepark uit te breiden? Bekijk dan onze brochure.

Mag het een metertje safaritent meer zijn?

We stellen graag onze klassieker aan u voor, de Safaritent Wood. De tent is gebaseerd op de klassieke safaritent en biedt veel luxe aan uw gasten. Er is genoeg ruimte voor een badkamer of extra slaapkamer – net waar uw voorkeur naar uit gaat. Een klein formaat voor 2 tot 4 personen of juist een grote tent voor wel 8 personen? Met de veelzijdige Wood kan het allemaal.

Een andere tent die het woord comfort en luxe een nieuwe lading geeft is onze Safari Cottage. Deze ruime tent maakt indruk. Grote ramen, brede entree, een aparte zit- en eethoek, de Safari Cottage heeft het allemaal. Daarbij heeft u ook nog eens keuze uit een karakteristiek wolfsdak of een open dak.

 

Vraag meer informatie aan:

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met
Richard en hij helpt u verder met uw plannen!