Wat kost een safaritent?

Als u zich gaat verdiepen in glamping, is natuurlijk één van de eerste vragen die opkomt: wat kost een safaritent? We vertellen u graag meer over de luxe safaritenten van Outstanding en wat voor investering bij deze tenten komt kijken. Want ongeacht de prijs, met onze safaritenten investeert u in uw camping. Glamping neemt alsmaar toe in populariteit en daarmee ook het publiek wat u met safaritenten naar uw camping toetrekt. Een safaritent kan overal voor worden ingezet! Ook als u een andere onderneming hebt in de recreatiesector kan een safaritent een goede investering zijn. Als overnachtingsaccommodatie of als vergaderlocatie, restaurant of receptie.

Wat kost een safaritent voor u als ondernemer?

De kosten van een safaritent zijn altijd afhankelijk van meerdere factoren. Zo hebben we allereerst veel verschillende modellen en binnen die modellen ook nog verschillende formaten. Daarnaast zijn er veel extra opties waar u voor kunt kiezen. Kiest u voor een compleet ingerichte safaritent, dan heeft u veel mogelijkheden qua meubilair. Daarnaast is het mogelijk dat wij de tent voor u opbouwen, zowel in Nederland als ver daarbuiten. U kunt er ook voor kiezen de opbouw zelf te verzorgen. Al deze keuzes brengen weer een ander kostenplaatje met zich mee.

In hoeveel jaar verdient u uw safaritent terug?

Eén andere vraag die leeft bij de aanschaf van een safaritent is, naast de safaritent prijs, de terugverdientijd van de tent. Want hoeveel rendement kunt u precies verwachten van een safaritent? Om u vooraf al een zo goed mogelijk beeld te geven van de verwachte inkomsten, helpen we u graag met een persoonlijke rendementsberekening. Op onze website ziet u een voorbeeldberekening inclusief de aanschafprijs van één van onze tenten. Wilt u een berekening die is afgestemd op uw wensen? Vul dan enkele gegevens in en ontvang van ons uw persoonlijke rendementsberekening! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over het te verwachten rendement van uw nieuwe safaritent(en).

Wat klanten over ons zeggen

Dankzij meer dan 720 projecten in 52 landen, komt ons assortiment safaritenten en lodges voort uit bakken aan ervaring. Wij gaan elke dag met passie voor 100% kwaliteit en zijn trots op ons product! Klanten beoordelen ons met een 9,5 uit 70+ reviews ★ ★ ★ ★ ★.

Wat kost een safaritent jaarlijks qua onderhoud?

Onze safaritenten zijn van hoge kwaliteit en hebben daardoor weinig onderhoud nodig. Op de vraag wat een safaritent jaarlijks kost qua onderhoud is geen eenduidig antwoord te geven. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de standplaats van de tenten (beschut of niet) en hoe er door uw gasten met de tent wordt omgegaan.

Om de levensduur van uw safaritenten te verlengen hebben wij een winterhoes ontworpen. Door uw tent in de winter te beschermen tegen de weerselementen, kunt u de levensduur verlengen en de kosten van het onderhoud beperken.

Een hoge kwaliteit safaritent kopen voor passende prijzen

Kortom: op de vraag ‘wat kost een safaritent’ is geen eenduidig antwoord te geven. Maar wat wél duidelijk is, is dat een safaritent een slimme aankoop is met het oog op de toekomst. Bij Outstanding kunt u er altijd van op aan dat u een tent koopt van de hoogste kwaliteit. Bij onze productinformatie leest u alle details over de materialen van onze tenten. Vraag meer informatie aan over de tent(en) van uw voorkeur of kom eens langs in onze showroom. We heten u graag welkom om al onze safaritenten te laten zien! Weet u al precies wat voor safaritent u kopen wilt? We maken uiteraard graag een offerte op maat, zodat u precies weet welke kosten deze tent met zich meebrengt.

 

Vraag meer informatie aan over de prijzen van safaritenten

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met
Richard en hij helpt u verder met uw plannen!