Kleine safaritent

Een kleine safaritent kopen bij Outstanding

Wilt u een kleine safaritent kopen voor uw camping, andere bedrijf of als privé accommodatie? Bij Outstanding vindt u de ‘kleine, maar fijne’ safaritent waar u naar zoekt. We hebben verschillende soorten kleine safaritenten, die ieder tal van mogelijkheden bieden. Bij glamping wordt vaak gedacht aan groots, maar ook met een kleine safaritent kunt u uw gasten een unieke ervaring bieden. Daarnaast heeft een kleine safaritent een korte terugverdientijd en zijn ze zeer veelzijdig inzetbaar. Maak kennis met de kleine safaritenten van Outstanding!

Safaritent XS

De perfecte kleine safaritent kopen bij Outstanding

Allereerst stellen we graag ‘ons kleintje’ aan u voor! De safaritent XS is klein in afmeting, maar groots in mogelijkheden. De tent is 2,5 bij 3 meter en neemt dus niet veel ruimte in beslag. U kunt de tent bijvoorbeeld inzetten als trekkerstent. Er passen twee luxe bedden met nachtkastje in de tent. De tent is hoog genoeg om in te staan en beschikt over ramen voor extra licht. De tent is licht en in zijn geheel te verplaatsen, dus ook in te zetten op meerdere locaties. Bijvoorbeeld als extra ‘kamer’ bij een grotere safaritent. De tent is snel en gemakkelijk verplaatsbaar, een model met alleen maar voordelen dus!

 

Kleine safaritent kopen

Benut elke vierkante meter optimaal met onze Compact

Een andere kleine safaritent is onze Compact. Deze tent laat zien dat u voor een volledige glamping accommodatie niet veel ruimte kwijt hoeft te zijn. De kleinste variant heeft een binnen oppervlak van 4 bij 4 meter. Dankzij de grote ramen doet de tent echter totaal niet klein aan. De tent bevat daarbij alles wat uw gasten nodig hebben: een slaapplaats, keuken, eethoek en overdekte veranda. De Compact is leverbaar in twee verschillende formaten, waarbij in de grootste variant ook ruimte is voor bijvoorbeeld het plaatsen van sanitair.

Bij Outstanding koopt u een kleine safaritent van de hoogste kwaliteit

Veel van onze klanten kiezen voor tenten van Outstanding vanwege de hoge kwaliteit. Wij streven bij de productie van onze tenten altijd naar het allerbeste. Ook bij onze kleine safaritenten kunt u rekenen op een zeer hoogwaardige tent. We gebruiken duurzame en stevige materialen, die zorgen voor een lange levensduur. Onze tenten doorstaan weer en wind en hebben tijdens het gebruik weinig onderhoud nodig. Daardoor heeft u er na de opbouw en inrichting vrijwel geen omkijken naar. En wist u dat we de opbouw en inrichting ook voor u kunnen verzorgen?

Safaritent kopen hoge kwaliteit

Meer informatie over onze kleine grootse safaritenten

Wilt u meer weten over onze safaritenten? Voordat u een kleine safaritent koopt, kunnen we ons voorstellen dat u het fijn vindt onze tenten te bekijken. In onze showroom kunt u op uw gemak kennismaken met al onze tenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze adviseur natuurlijk al uw vragen voorleggen en geven we u een persoonlijk advies. Want dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van safaritenten kennen we het klappen van de zweep. Ook voor een geheel vrijblijvend advies bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op voor het verwezenlijken van uw droom!