Safaritent prijs

De safaritent is zijn prijs meer dan waard

Bij de zoektocht naar een safaritent is de prijs natuurlijk van belang. Immers is de aanschaf van een safaritent een grotere investering. Echter is deze investering elke euro meer dan waard. Met de toenemende populariteit van glamping en de vele mogelijkheden van een safaritent, verdient u uw investering snel terug. Zeker met de tenten van Outstanding. Onze tenten zijn namelijk van hoge kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. Dankzij deze levensduur van maar liefst 10 jaar heeft u na de terugverdienperiode nog ruim de tijd om een mooie winst te behalen.

Safaritent Kopen Met Lange Levensduur Outstanding

Een safaritent in verschillende prijsklassen

Safaritenten zijn er in veel verschillende prijsklassen. Ook bij Outstanding kunt u terecht voor zeer uiteenlopende safaritenten. Van zeer compacte tenten zoals onze Safaritent XS en onze Compact, tot grote en luxe lodges die zelfs als groepsaccommodatie kunnen worden ingezet. Aan ieder van deze safaritenten hangt een eigen prijskaartje. De uiteindelijke prijs is echter afhankelijk van veel verschillende factoren, waardoor we u geen pasklare prijsinformatie kunnen geven. We bieden namelijk veel extra opties, zoals complete interieurs voor uw tenten, maar ook de zorgen rondom het transport en de opbouw nemen we met plezier voor onze rekening.

Koop een safaritent van de hoogste kwaliteit

Koopt u een safaritent van Outstanding, dan koopt u altijd een tent van de allerhoogste kwaliteit. Al onze tenten worden gemaakt van de beste materialen. Tijdens het productieproces houden we rekening met de herkomst van de materialen, de levensduur en natuurlijk het uiterlijk. Want niet alleen de levensduur is van belang, het uiterlijk van de tent speelt minstens zo’n grote rol! In een safaritent van Outstanding heet u uw gasten altijd welkom in een prachtige en karakteristieke tent, die van onder tot boven de hoogste kwaliteit uitstraalt. Zo zijn onze safaritenten hun prijs meer dan waard.

In hoeveel jaar verdient u uw safaritent terug?

Eén van de vragen die leeft bij aanschaf van een safaritent is, naast de prijs van een safaritent, de terugverdientijd van de tent. Want hoeveel rendement kunt u precies verwachten van een safaritent? Om u vooraf al een zo goed mogelijk beeld te geven van de verwachte inkomsten, helpen we u graag met een persoonlijke rendementsberekening. Op onze website ziet u een voorbeeldberekening inclusief de aanschafprijs van één van onze tenten. Wilt u een berekening die is afgestemd op uw wensen? Vul dan enkele gegevens in en ontvang van ons uw persoonlijke rendementsberekening! Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie over het te verwachten rendement van uw nieuwe safaritent(en).

Een vrijblijvend prijsopgave voor uw safaritent(en)

Benieuwd naar uw investering als u kiest voor één of meerdere van onze tenten? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan via onze website. We sturen u altijd op korte termijn een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet welke prijs de safaritent van uw voorkeur heeft. Natuurlijk kunt u zich vooraf ook oriënteren aan de hand van ons algemene informatiepakket of tijdens een bezoek aan onze showroom. In de showroom kunt u al onze tenten bekijken en een duidelijk beeld vormen van alle opties. Daarnaast vertellen onze adviseurs u uiteraard met plezier over de vele mogelijkheden van een safaritent. Mogen we u binnenkort telefonisch of in onze showroom welkom heten?