Onze safaritenten

Ontdek welke unieke safaritenten bij uw camping past!

Binnen onze safaritenten vindt u verschillende soorten modellen en formaten. Daardoor is er altijd een geschikte tent voor op uw camping. Op zoek naar een knusse tent die ideaal is voor een losse overnachting? Of wilt u juist een grotere tent waarin gezelschappen tot maar liefst 14 personen een heerlijke vakantie kunnen beleven?

We stellen u graag voor aan onze Outstanding safaritenten!

glamping tent luxe kamperen

Voor al onze safaritenten gebruiken we alleen de beste materialen

Van onze kleinste tot onze grootste safaritent, u kunt erop rekenen dat ze gebouwd zijn van de beste materialen. Over elk detail van onze tenten denken we zorgvuldig na. Zo is het hout geïmpregneerd en verduurzaamd onder KOMO-keur. We gebruiken stevige frames van 100mm en geïmpregneerde TenCate stof die zorgt voor een ideaal klimaat binnenin de tent. En met onze unieke eindkoppelingen verlengen we de levensduur van onze tenten aanzienlijk. Zelfs onze ritsen zijn van de beste kwaliteit en optimaal geschikt voor intensief gebruik. Voor welke van onze tenten u dus ook kiest, bij Outstanding haalt u altijd een safaritent van de hoogste kwaliteit in huis.

Opbouwen safaritent en safari lodge

Maak optimaal gebruik van de oppervlakte met onze kleinste tenten

Wilt u een kleinere oppervlakte optimaal benutten om uw gasten de luxe van glamping te laten ervaren? Onze knusse safaritent XS is ideaal als trekkerstent of om extra slaapplaats te creëren. Zoekt u een tent die meer faciliteiten heeft, maar niet teveel plek inneemt? Dan is onze Compact de safaritent voor u. Zowel keuken, slaapkamer als terras zijn aanwezig in deze tent. Deze tent hebben we in twee modellen, waarvan in één tent ook een badkamer geplaatst kan worden! Met onze kleine tenten benut u uw oppervlakte optimaal en genieten uw gasten optimaal van hun glamping avontuur.

De klassieke safaritent, maar dan in een nieuw jasje

Onze Safaritent Wood doet het meest denken aan de klassieke safaritent waar glamping mee is begonnen. Onze meest gekozen safaritent bevat dan ook alles, zithoek, keuken, badkamer en slaapkamers. Tussen de drie verschillende modellen zit er zeker één die voldoet aan uw verwachtingen. Doordat de hele voorkant kan worden opengeritst, beleven uw gasten het buitenleven optimaal. Net wat meer luxe? Dan is de Safaritent Cottage een goede keuze. Door de bijzondere vormgeving met zijn mooie entree en wolfskap heeft deze tent een luxe uitstraling. De grote ramen zorgen voor een optimale lichtinval.

luxe safaritent groot

Een zeer luxe verblijf voor uw gasten met onze lodges

Optimaal genieten van de luxe kan zeker met onze lodges. Gunt u uw gasten iets unieks? Onze Outstanding Lodge, Royal Lodge en Medley Lodge hebben allemaal verschillende eigenschappen wat ze stuk voor stuk uniek maakt. Wat dacht u van een glijbaan en klimmuur ín de Medley Lodge? Bij de Outstanding Lodge behoort een bovenverdieping tot de mogelijkheden. Laat u verrassen door alle mogelijkheden en stel de lodge samen op basis van uw wensen.

glamping lodge met sanitair

Welke safaritenten passen het beste op uw camping?

Wilt u onze tenten in het echt komen bewonderen? U kunt onze safaritenten op uw gemak bekijken in onze showroom in Renswoude. Of u nu op zoek bent naar een knusse tent waarbij u uw vierkante meters optimaal benut of een ruime lodge waarin uw gasten volop genieten van de luxe, bij Outstanding hebben we de safaritent voor uw bedrijf!

luxe safaritenten en lodges