Een safaritent kopen? Alles over prijzen en rendement

Een safaritent kopen? Alles over prijzen en rendement

Als u een safaritent wilt kopen zijn de prijzen een belangrijk aspect. Het is immers een behoorlijke investering die gefinancierd moet worden. Welk budget heeft u beschikbaar om uw camping of andere onderneming een positieve boost te geven? Met een safaritent zult u namelijk een grote doelgroep aanspreken. Niet alleen gezinnen kiezen vaak voor het gemak van een vakantie in een safaritent, ook koppels of mensen die op doorreis zijn genieten graag van deze luxe. Hierdoor boort u een nieuwe inkomstenbron aan die veel profijt kan opleveren.

Safaritent Kopen Met Hoge Levensduur

De prijzen voor het kopen van een safaritent

Bij het kopen van onze safaritenten zijn de prijzen afhankelijk van uw precieze wensen. U kunt namelijk gebruik maken van onze uitgebreide dienstverlening. Kiest u bijvoorbeeld voor een tent met of zonder sanitair? Naast het kopen van de safaritent, kunt u bij ons ook terecht voor de volledige inrichting van de tent. Van bedden en stoelen tot de volledige keukeninventaris, we helpen u hier graag mee. Daarnaast verzorgen we met plezier het transport, de volledige opbouw en eventuele inrichting van de tent. Of dit nu in Nederland is of (ver) daarbuiten.

Glamping tent kopen met hoge levensduur

Prijzen per type safaritent

Naast de mogelijkheden qua dienstverlening, heeft u ook veel keuze bij het kopen van uw safaritent. Van een klein trekkerstentje met een terugverdientijd van maar één jaar, tot een luxueuze lodge met twee terrassen. En heeft u onze geïsoleerde thermotenten al gezien? Deze tenten zijn het hele jaar door te verhuren, wat ze tot een interessante investering maakt. Daarnaast zijn vrijwel al onze tenten in meerdere formaten leverbaar. Bekijk onze tenten voor een indruk van  alle mogelijkheden. Heeft u een favoriet op het oog? Vraag dan gemakkelijk een offerte op maat aan, zo weet u precies waar u aan toe bent!

Een gunstig rendement met een Outstanding tent

Tenslotte komen we bij een punt dat wat ons betreft veel belangrijker is dan de prijzen: Het rendement van uw safaritent. Het gaat er immers om in hoeveel tijd u uw investering terug kan verdienen. En met de aantrekkende markt voor glamping kan dat al in korte tijd! Daarnaast hebben onze tenten een lange levensduur, wat het rendement natuurlijk nog gunstiger maakt. Op onze website kunt u gemakkelijk een berekening van uw verwachte rendement maken, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Ook vindt u hier een voorbeeldberekening van een 6-persoonstent met sanitair voor een eerste indruk.

Safaritent hoge kwaliteit

Een hoge kwaliteit safaritent kopen voor passende prijzen

Voor het behalen van een goed rendement is de kwaliteit van een safaritent van belang. Bij Outstanding kunt u er altijd van op aan dat u een tent koopt van de hoogste kwaliteit. Bij onze productinformatie leest u alle details over de materialen van onze tenten. Wilt u een nieuwe doelgroep aanspreken met het aanbieden van vakanties met een hoge mate van comfort en luxe? Onze safaritenten zijn het antwoord! Vraag meer informatie aan over de tent(en) van uw voorkeur of kom eens langs in onze showroom. We heten u graag welkom om al onze safaritenten te laten zien!

Safaritent glamping te koop