Luxe glamping safaritent

Luxe glamping in safaritent van hoge kwaliteit

Glamping in een safaritent, meer en meer mensen kiezen er jaarlijks voor om hun vakantie op deze wijze door te brengen. Als campingeigenaar of andere ondernemer met overnachtingslocaties, is het slim om op deze trend in te spelen. De vraag naar bijzondere overnachtingen zal de komende jaren alleen maar toenemen, nu mensen steeds meer op zoek zijn naar bijzondere ervaringen. En die bijzondere vakantie kunt u hen bieden in een luxe safaritent van Outstanding. In onze safaritenten hebben uw gasten alle luxe die ze zich kunnen wensen en is buiten altijd dichtbij.

lodge tent luxe kamperen

Welke glamping safaritent past bij uw doelgroep?

Bij Outstanding hebben we voor elk gezelschap een geschikte glamping safaritent. Van een compacte en knusse tent tot een grote lodge met zeeën van ruimte. En met onze tenten bent u zelfs niet meer gebonden aan een enkel jaargetijde. Met onze thermotenten biedt u namelijk ook in de winter uw gasten een warm en comfortabel onderkomen. We helpen u graag met de zoektocht welke van onze safaritenten het beste past bij uw wensen. Want voor iedereen ziet de perfecte tent er weer anders uit. Maar met de vele mogelijkheden in modellen en formaten zit uw tent er zeker tussen.

Glamping tent kopen met hoge levensduur

Van klein tot groot, ontdek ons ruime aanbod

Bij Outstanding vindt u de glamping safaritent waar u naar op zoek bent. Bekijk bijvoorbeeld onze Safaritent Wood. Deze safaritent is de start geweest van glamping en onze geïnnoveerde versie is nog steeds onze meest gekozen safaritent. Het is de perfecte locatie voor zowel koppels als gezinnen. Een nieuwe dimensie van glamping kunt u uw gasten bieden in één van onze lodges. Aan ruimte geen gebrek met de optionele extra verdieping in de Outstanding Lodge of verblijd uw kleinste gasten met een klimmuur en glijbaan in de Medley Lodge!

luxe glamping tent met interieur

Waarom onze klanten kiezen voor een glamping safaritent van Outstanding

Wat is de reden dat onze klanten voor Outstanding kiezen? Dit gaat om een combinatie van factoren. Allereerst de zeer klantvriendelijke service van ons enthousiaste team. Door onze ruime ervaring weten we altijd welke tent bij u en uw bedrijf past. Een andere factor is natuurlijk de kwaliteit van onze tenten! Wij produceren onze tenten zelf en gebruiken hiervoor alleen maar de beste materialen. Door de hoge kwaliteit en onze slimme innovaties hebben onze tenten een levensduur van wel 10 jaar. En waar uw bedrijf ook is gevestigd, ons montageteam verzorgt zowel het transport als de montage voor u. Uw glamping safaritent wordt desgewenst volledig ingericht opgeleverd!

Zijn onze tenten straks ook de blikvangers van uw bedrijf?

Wanneer kiest u voor deze zeer rendabele investering voor uw bedrijf? Neem contact op als u vragen heeft over onze tenten of als u eens langs wil komen. Het is ook mogelijk een virtuele tour door onze showroom te maken. Wist u dat onze tenten in steeds meer verschillende landen te vinden zijn? Zelfs in Peru genieten gasten in onze glamping safaritenten. Bekijk een selectie van onze honderden klanten om inspiratie op te doen voor uw onderneming.

Hoort u binnenkort ook bij onze tevreden klanten?

luxe kamperen met safaritent