Glamping tent prijzen

glamping lodge met sanitair

Een hoogwaardige glamping tent voor passende prijs

Bij de aanschaf van een glamping tent is de prijs natuurlijk belangrijk. Maar het zou zeker niet de bepalende factor moeten zijn: van een goedkope tent van slechte kwaliteit, zullen u en uw gasten maar weinig plezier beleven. Juist bij een tent staan kwaliteit en veiligheid bovenaan: de veiligheid van uw gasten is het allerbelangrijkste. Daarnaast wilt u natuurlijk een tent die past bij uw huidige camping of bedrijf én die aansluit bij uw toekomstplannen. Outstanding biedt u het totaalpakket: van een advies op maat tot de realisatie van een prachtige glamping tent die aan al uw wensen tegemoet komt.

Ontdek alles over uw favoriete glamping tent en de prijs

Wat voor glamping tent past bij uw wensen? Afhankelijk van uw doelgroep, zijn er tal van verschillende opties. In onze glamping tenten kunt u uw gasten namelijk een heerlijk glamping verblijf bieden. Zoekt u een tent voor een kleinere prijs? Bekijk dan eens onze Safaritent XS. De tent kan dienen als extra ‘slaapkamer’, maar door de tent op hoogte te (laten) plaatsen realiseert u ook heel bijzondere overnachtingen voor uw gasten. Wilt u graag gezinnen of grotere groepen aantrekken? Dan past daar natuurlijk een ruimere tent bij. Ook voor de ideale gezinstent en ruime safarilodges bent u bij Outstanding aan het juiste adres.

Innovatieve glamping safaritent

Waarvan zijn de prijzen van een glamping tent afhankelijk?

De prijs van een glamping tent is afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk hangt de prijs samen met het formaat van de glamping tent. Maar ook van het type tent. Zo heeft u bij ons de keuze uit safaritenten, glampinglodges en geïsoleerde thermotenten. De thermotent is opgebouwd uit geïsoleerde panelen, waardoor deze ook in de winter een prettig onderkomen is voor uw gasten. Daarnaast zijn er per tent extra opties, zoals een ingerichte tent kopen inclusief volledig interieur. Ook verzorgen we graag de opbouw en het transport voor u.

Voor elk budget een passende glamping tent

Wilt u een glamping tent inzetten als luxe trekkerstent of wilt u uw gasten een luxueus vakantieonderkomen bieden? We hebben altijd een safaritent op maat. Denk bijvoorbeeld aan onze Safaritent XS. Deze tent is zeer geschikt als trekkerstent, maar kan ook worden gebruikt als extra slaapverblijf voor de kinderen. Zo breidt u gemakkelijk de capaciteit van uw tenten uit. Onze meest gekozen gezinstent is de Safaritent Wood. Deze tent is gebaseerd op de klassieke safaritent en is geschikt voor 2 tot wel 8 personen. Doordat onze safaritenten in verschillende formaten leverbaar zijn, kunt u gemakkelijk een formaat kiezen wat past bij uw wensen.

glamping tent luxe kamperen

Volop mogelijkheden met de tenten van Outstanding

Het aanbieden van glamping aan gezinnen, het realiseren van een groepsaccommodatie: onze tenten zijn van alle markten thuis. Wist u dat glamping tenten voor tal van doeleinden zijn in te zetten? Kies er bijvoorbeeld voor uw gasten te laten dineren in de bijzondere setting van een safaritent of richt de tent in als receptie. Maar ook het plaatsen van een safaritent óp het water behoort tot de mogelijkheden. Ontdek ons unieke concept vlot kamperen! Wat voor plannen u ook heeft: we denken graag met u mee en bekijken samen met u de mogelijkheden.

Wat is de prijs van een glamping tent?

Uiteraard wilt u graag weten wat de investering is van uw gewenste glamping tent. We kunnen hier geen direct antwoord op geven, omdat dit afhankelijk is van veel verschillende factoren. Koopt u bijvoorbeeld een tent met of zonder inrichting? Met of zonder sanitair? Kiest u voor het zelf opbouwen of laat u dit door ons team verzorgen? Om u een duidelijk beeld te geven is het belangrijk dat we weten wat uw wensen zijn. Met onze basis prijslijst in het informatiepakket krijgt u een indruk van onze prijzen, maar wilt u maatwerk? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Snel een rendement van uw glamping tent

Belangrijker dan de prijs van een glamping tent is natuurlijk het rendement. Want op wat voor termijn heeft u uw investering ongeveer terugverdient? Door de lange levensduur van onze tenten hebben ze altijd een zeer gunstig rendement. Heeft u een tent gevonden die bij uw wensen past? Bereken dan gemakkelijk het rendement wat u met deze tent kan behalen. U vindt op deze pagina ook een voorbeeldberekening van het rendement van een 6-persoons glamping tent met sanitair. Verhuurt u deze tent 110 nachten per jaar, dan kunt u over 10 jaar een rendement van maar liefst ruim 500% tegemoet zien!

Stevige safaritent groot kopen

Komt u ook inspiratie opdoen in onze showroom?

Inspiratie opdoen voor de tent die perfect bij u en uw wensen aansluit? Plan dan een bezoek aan onze showroom. In onze showroom vindt u al onze tenten en ziet u wat er allemaal mogelijk is met een glamping tent. Zo kunt u gemakkelijk verschillende modellen met elkaar vergelijken en bepalen welke het beste aansluit bij uw wensen. Ook geven onze adviseurs u met plezier een persoonlijk advies. Volledig voorbereid beginnen met uw glamping? Dat begint bij Outstanding!

showroom afspraak maken

Een glamping tent inclusief de beste service

Koopt u een glamping tent bij Outstanding, dan kan u altijd rekenen op de beste service. We toveren namelijk graag bij al onze klanten een glimlach op het gezicht. Of het nu gaat om het realiseren van een bijzondere glamping tent of het opbouwen én inrichten van uw glamping tenten. Ons enthousiaste en ervaren team levert altijd weer een tent op maat, die aan al uw verwachtingen voldoet. Wilt u meer weten over de glamping tent prijzen of over onze dienstverlening? Neem dan zeker even contact met ons op, onze specialisten denken graag met u mee!

glamping beurs