Wat zijn de glamping tent prijzen?

Als eraan denkt om te investeren in glamping tenten, is natuurlijk één van de eerste vragen die opkomt: wat zijn de glamping tent prijzen? Bij Outstanding hebben we glamping tenten voor elk budget. Ons aanbod gaat namelijk van compacte tenten tot royale lodges, elk in weer een andere prijsklasse. Bent u benieuwd naar alle tenten in ons grote assortiment van safaritenten en lodges? We stellen onze tenten graag aan u voor. Heeft u de tent gevonden die bij uw wensen past? Dan vraagt u gemakkelijk een berekening van uw rendement aan. Zo weet u wat u kunt verwachten.


De beste prijs-kwaliteits verhouding De beste prijs-kwaliteits verhouding

Ruime ervaring 720+ projecten Ruime ervaring 720+ projecten

Focus op kwaliteit Focus op kwaliteit

Waarvan zijn de prijzen van een glamping tent afhankelijk?

De prijs van een glamping tent is afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk hangt de prijs samen met het formaat van de glamping tent. Maar ook van het type tent. Zo heeft u bij ons de keuze uit safaritentenglampinglodges en geïsoleerde thermotenten. De thermotent is opgebouwd uit geïsoleerde panelen, waardoor deze ook in de winter een prettig onderkomen is voor uw gasten. Daarnaast zijn er per tent extra opties, zoals een ingerichte tent kopen inclusief volledig interieur. Ook verzorgen we graag de opbouw en het transport voor u.

Voor elk budget een passende glamping tent

Wilt u een glamping tent inzetten als luxe trekkerstent of wilt u uw gasten een luxueus vakantieonderkomen bieden? We hebben altijd een safaritent op maat. Denk bijvoorbeeld aan onze Safaritent XS. Deze tent is zeer geschikt als trekkerstent, maar kan ook worden gebruikt als extra slaapverblijf voor de kinderen. Zo breidt u gemakkelijk de capaciteit van uw tenten uit. Onze meest gekozen gezinstent is de Safaritent Wood. Deze tent is gebaseerd op de klassieke safaritent en is geschikt voor 2 tot wel 8 personen. Doordat onze safaritenten in verschillende formaten leverbaar zijn, kunt u gemakkelijk een formaat kiezen wat past bij uw wensen.

Een hoogwaardige glamping tent voor passende prijs

Bij de aanschaf van een glamping tent is de prijs natuurlijk belangrijk. Maar het zou zeker niet de bepalende factor moeten zijn: van een goedkope tent van slechte kwaliteit, zullen u en uw gasten maar weinig plezier beleven. Juist bij een tent staan kwaliteit en veiligheid bovenaan: de veiligheid van uw gasten is het allerbelangrijkste. Daarnaast wilt u natuurlijk een tent die past bij uw huidige camping of bedrijf én die aansluit bij uw toekomstplannen. Outstanding biedt u het totaalpakket: van een advies op maat tot de realisatie van een prachtige glamping tent die aan al uw wensen tegemoet komt.

Een glamping tent inclusief de beste service

Koopt u een glamping tent bij Outstanding, dan kan u altijd rekenen op de beste service. We toveren namelijk graag bij al onze klanten een glimlach op het gezicht. Of het nu gaat om het realiseren van een bijzondere glamping tent of het opbouwen én inrichten van uw glamping tenten. Ons enthousiaste en ervaren team levert altijd weer een tent op maat, die aan al uw verwachtingen voldoet. Wilt u meer weten over de glamping tent prijzen of over onze dienstverlening? Neem dan zeker even contact met ons op, onze specialisten denken graag met u mee!

Onze partners

Volop mogelijkheden met de tenten van Outstanding

Het aanbieden van glamping aan gezinnen, het realiseren van een groepsaccommodatie: onze tenten zijn van alle markten thuis. Wist u dat glamping tenten voor tal van doeleinden zijn in te zetten? Kies er bijvoorbeeld voor uw gasten te laten dineren in de bijzondere setting van een safaritent of richt de tent in als receptie. Wat voor plannen u ook heeft: we denken graag met u mee en bekijken samen met u de mogelijkheden.

Wat klanten over ons zeggen:

Dankzij meer dan 720 projecten in 52 landen, komt ons assortiment safaritenten en lodges voort uit bakken aan ervaring. Wij gaan elke dag met passie voor 100% kwaliteit en zijn trots op ons product! Klanten beoordelen ons met een 9,5 uit 70+ reviews ★ ★ ★ ★ ★.

Snel een rendement van uw glamping tent

Belangrijker dan de prijs van een glamping tent is natuurlijk het rendement. Want op wat voor termijn heeft u uw investering ongeveer terugverdient? Door de lange levensduur van onze tenten hebben ze altijd een zeer gunstig rendement. Heeft u een tent gevonden die bij uw wensen past? Bereken dan gemakkelijk het rendement wat u met deze tent kan behalen. U vindt op deze pagina ook een voorbeeldberekening van het rendement van een 6-persoons glamping tent met sanitair. Verhuurt u deze tent 110 nachten per jaar, dan kunt u over 10 jaar een rendement van maar liefst ruim 500% tegemoet zien!

Komt u inspiratie opdoen in onze showroom?

Inspiratie opdoen voor de tent die perfect bij u en uw wensen aansluit? Plan dan een bezoek aan onze showroom. In onze showroom vindt u al onze tenten en ziet u wat er allemaal mogelijk is met een glamping tent. Zo kunt u gemakkelijk verschillende modellen met elkaar vergelijken en bepalen welke het beste aansluit bij uw wensen. Ook geven onze adviseurs u met plezier een persoonlijk advies. Volledig voorbereid beginnen met uw glamping? Dat begint bij Outstanding!

 

Meer weten over de prijzen? Vraag een informatiepakket aan.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met Felicia en zij
helpt u verder met uw plannen!