Wat maakt een safaritent goed?

Wat maakt een safaritent goed?

Een safaritent is een aanwinst voor uw bedrijf, of het nu om een camping of een ander type organisatie gaat. Maar wat maakt dat een safaritent nu goed te noemen is? Er zijn verschillende aspecten die hierin van belang kunnen zij. Een mooi uiterlijk, hoog comfort, een unieke beleving voor uw gasten, maar ook een lange levensduur zijn zaken die meespelen. We vertellen u graag meer over al deze aspecten.

Waar moet u op letten bij het kopen van een goede safaritent en wat maakt dat de beleving van de gasten optimaal is?

safaritent glamping luxe kamperen

Een unieke glamping belevenis voor uw gasten

De reden dat u een safaritent koopt is vooral voor de beleving van uw gasten. Als u een camping heeft, bieden de safaritenten net wat meer gemak voor degenen die graag het buitenleven ervaren, maar dan met wat extra luxe.

Een goede safaritent is een tent die volwassenen op zijn minst een ‘wauw’ ontlokt en kinderen opgetogen maakt over hun stoere onderkomen voor deze vakantieperiode. Natuurlijk hangt de precieze vormgeving en inrichting van uw tent ook af van uw bedrijf.

Wilt u een tent met glijbaan en klimwand waar kinderen de vakantie van hun leven hebben, of is uw doelgroep juist een groep die vooral op zoek is naar rust en comfort? Bij Outstanding hebben we voor elke doelgroep een tent op maat.

Safaritent kopen met hoge levensduur

Gemak voor uw gast, weinig onderhoud voor u

Een goede safaritent is ook een tent waar u weinig onderhoud aan heeft. Op een lekkend dak of een bed dat doorzakt zit niemand te wachten. Bij de productie van de tenten hoort hoge kwaliteit dan ook voorop te staan. En dat is waar we bij Outstanding dagelijks mee bezig zijn.

Voor onze tenten is alleen het beste materiaal goed genoeg. Van het ademende en schimmelwerende tentdoek tot het KOMO verduurzaamde hout. Als eigenaar profiteert u daardoor van een levensduur van 10 jaar.

Safaritent hoge kwaliteit

Een goede safaritent past in de omgeving

Niet elke accommodatie past op elke locatie. Een tent kan te groot zijn, te klein of qua kleur of vormgeving niet passen op een bepaalde plaats. Gelukkig heeft u hier bij Outstanding geen last van. Tussen ons grote aanbod tenten zit er namelijk altijd één die zeker past bij uw camping of park. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit heel kleine modellen, maar ook royale glamping lodges sieren ons aanbod.

Onze safaritenten vallen altijd op, maar dan op een positieve manier. Zowel midden in de natuur als op een drukkere locatie komen de tenten tot hun recht.

Safaritent Kopen Met Lange Levensduur Outstanding

Welke van onze safaritenten is goed voor u?

Het uitkiezen van een goede tent is natuurlijk heel persoonlijk. Welke factoren zijn voor u van belang? Wordt het voor uw park juist een kleine compacte tent, zoals onze Safaritent XS of pakt u graag groots uit met één van de ruime lodges? Wilt u veel luxe voor uw gasten of gaat het toch vooral om het campinggevoel? Wij helpen u graag met het kiezen van de goede safaritent. Neem direct contact met ons op of neem een kijkje naar de verschillende tenten op onze website.

Glamping lodge tenten