Een duurzame safaritent kopen

Een duurzame safaritent van de beste materialen

Kamperen in een safaritent wordt steeds populairder. In de basis hetzelfde als gewoon kamperen, maar dan met extra luxe en minder primitief. Steeds meer mensen vinden dit de ideale manier van vakantie vieren. Als u safaritenten op uw camping heeft staan, trekt u hiermee een extra doelgroep aan. Duurzaamheid is een belangrijke factor bij het aanschaffen van safaritenten. De tent is immers bedoeld als investering voor een langere tijd. Bij Outstanding maken we voor onze tenten gebruik van de beste materialen en blijven we altijd bezig met het innoveren van onze tenten. Daardoor leveren we duurzame safaritenten waar u vrijwel geen omkijken naar heeft.

Safaritent hoge kwaliteit

Voor onze tenten gebruiken we alleen de beste materialen

Ook bij Outstanding vinden we duurzaamheid belangrijk. We zijn daarom altijd op zoek naar de beste materialen voor onze safaritenten.

Zo gebruiken we:

  • geïmpregneerd hout dat onder KOMO-keur is verduurzaamd. Dit hout valt in duurzaamheidsklasse 3 en heeft daarmee een levensduur van 10 tot 15 jaar.
  • De houten frames van 80 mm die vaak gebruikt worden, hebben wij vervangen voor de dubbel zo sterke 100 mm frames.
  • En ook onze unieke eindkoppelingen zorgen voor een optimale levensduur van de safaritenten.
  • Zowel het dak als de binnententen zijn bevestigd met een tunnel- buissysteem, waardoor de krachten over een groter oppervlak worden verdeeld en er geen puntbelasting optreedt.
Safaritent te koop

Ook binnenin de safaritent staat duurzaamheid voorop

Naast de solide buitenkant die weer en wind kan weerstaan, is ook over de binnenkant van onze tenten goed nagedacht. De stof van onze tenten komt van één van de marktleiders op het gebied van tentdoek. De TenCate stof van onze binnententen is:

  • Ademend
  • Schimmelwerend
  • Rotwerend

Daarnaast kunnen de binnententen verlengd of vervangen worden, omdat ze uit losse delen bestaan. Mocht er iets kapot zijn in de binnentent, kan er dus gemakkelijk één deel vervangen worden. Zo integreren we duurzaamheid op alle vlakken van onze safaritenten.

Luxe safaritent kopen

Er is altijd een safaritent die past bij uw wensen

We hebben veel verschillende safaritenten om aan ieders wensen tegemoet te komen. Zoekt u een kleine safaritent, of juist een tent die geschikt is voor grote gezinnen? Wij maken uw tent geheel op maat. Onze tenten hebben een levensduur van 10 jaar en uiteraard willen we dat u de volledige looptijd tevreden blijft over uw aankoop. Daarom vinden we samen de tent die het beste bij u past!

Safaritent voor groot gezin

Neem contact op en ontdek alle glamping mogelijkheden

Op onze website vindt u een overzicht van allerlei verschillende mogelijkheden voor het gebruik van onze duurzame safaritent. Zo worden onze tenten niet alleen op de grond geplaatst, maar kunnen we ook tenten plaatsen op hoogte. Dit maakt de ervaring van uw gasten nog intenser. Elke situatie is uniek en bij Outstanding zijn we daarom vooral benieuwd naar uw specifieke wensen. Neem contact op met ons enthousiaste team en deel uw droom met ons. We gaan graag aan de slag met de safaritent die geheel voldoet aan al uw wensen!

Safari tent kopen