Uw gasten van alle gemakken voorzien in een luxe tent

Uw gasten van alle gemakken voorzien in een luxe tent

In een luxe tent van Outstanding zijn uw gasten van alle gemakken voorzien. En is dat niet precies waar u naar op zoek bent? Als campingeigenaar of andere ondernemer in de recreatieve sector wilt u immers dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Met deze gedachten in het achterhoofd maken we bij Outstanding de mooiste safaritenten, safarilodges en thermotenten. En naast mooi, zijn ze uiteraard ook van de beste kwaliteit. Zo kunt u uw gasten een luxueus verblijf aanbieden met de wetenschap dat uw investering een levensduur heeft van maar liefst 10 jaar.

Een luxe tent voor een luxueus verblijf voor uw gasten

De tenten van Outstanding maken indruk. Lopen uw gasten de tent binnen, dan zullen ze verrast zijn door de beschikbare ruimte. Natuurlijk verschilt die ruimte per tent. Want met ons ruime assortiment aan luxe tenten kunt u precies die tent uitkiezen die past bij uw wensen. Zo hebben we tenten die van alle gemakken voorzien zijn en tegelijkertijd zo efficiënt mogelijk de ruimte benutten. Ideaal als u niet al teveel ruimte beschikbaar heeft, maar wel luxe accommodaties wilt aanbieden aan uw gasten. Maar ook in het segment ruimere tenten en lodges hebben we uiteraard diverse mogelijkheden.

lodge tent groot met keuken

Een luxe tent voor tal van doeleinden

Een safaritent als luxe overnachtingsaccommodatie of misschien als sfeervol restaurant? Er zijn diverse mogelijkheden met onze safaritenten, buiten het reguliere gebruiksdoel van vakantieaccommodatie. In de blog die we hier onlangs over schreven kunt u meer inspiratie opdoen. Een safaritent inzetten als receptie, museum of souvenirshop? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wist u dat we onze tenten ook op hoogte kunnen plaatsen? Op deze manier biedt u uw gasten een unieke ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Heeft u een bijzonder idee voor uw tenten? We gaan de uitdaging graag aan!

Profiteer van de lange levensduur van onze tenten

Koopt u een luxe tent bij Outstanding, dan profiteert u van een levensduur van maar liefst 10 jaar. Door altijd te kiezen voor de beste materialen en onze tenten te blijven innoveren, realiseren we hoogwaardige tenten. Van onder tot boven stralen onze tenten deze kwaliteit uit. Benieuwd in hoeveel tijd u uw investering terugverdient? Met de rekentool op onze website berekent u gemakkelijk uw rendement. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

glamping tent luxe kamperen

Welke luxe tent sluit aan bij uw wensen?

Ook de tent van uw dromen vindt u zeker in ons uitgebreide aanbod. Tussen onze safaritenten of lodges vindt u zeker een tent die aansluit bij uw wensen. En onze thermotenten bieden u de mogelijkheid uw accommodaties zelfs het hele jaar door te verhuren. Deze geïsoleerde tenten bieden uw gasten ook in de winter een luxueus verblijf. Op de website vindt u onze tenten en de diverse formaten waarin ze beschikbaar zijn. Maar ook als u andere wensen heeft, kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan over de tenten van uw voorkeur.

Safaritenten kopen Outstanding