Project uitgelicht: 100 volledig ingerichte safaritenten bij Serengeti-Park in Duitsland!

Met trots presenteren wij ons grootste project tot nu toe: 100 volledig ingerichte glamping tenten in Serengeti-Park, Duitsland. Ons vaste bouwteam, onder leiding van Remco van Ooteghem, heeft hard gewerkt om dit project succesvol en volgens planning op te leveren en het resultaat mag er wezen!

De Safari Cottages en Medley Lodges zijn gelegen in een idyllisch bosgebied, in de buurt van de exotische dieren die op het park te bewonderen zijn. Met deze lodges wordt het echte safari-gevoel gecombineerd met comfort en luxe.

In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie projecten opgeleverd. Met deze ervaring is het team van Remco vol enthousiasme aan de slag gegaan met dit grote project van maar liefst 100 tenten, inclusief vloerverwarming. Een project van deze omvang vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en daarom hebben we Remco gevraagd naar zijn ervaringen. Hij neemt u graag mee in het  proces van de voorbereiding, opbouw en uitdagingen die ze onderweg zijn tegengekomen tijdens de bouw bij Serengeti-Park.

 

In 2018 heeft Remco samen met zijn team hun eerste project in Kroatië opgeleverd. “Dit waren 55 tenten op een klif van het schiereiland Istrië. Sindsdien hebben we meerdere projecten opgepakt in Kroatië en andere landen binnen Europa voor onder andere Vacanceselect en Vacansoleil. Zonder twijfel vinden we Outstanding een fijne partij om mee samen te werken aangezien zij de klant centraal stellen en een kwalitatief eindproduct willen afleveren. Dit past ook bij onze bedrijfsfilosofie”.

 

Remco vertelt dat de voorbereidingen voor dit grote project tijdens het zomerseizoen plaatsvonden, toen zijn collega’s op vakantie waren. “Dit was een uitdaging maar met mijn ervaring vanuit de standbouw, een hoop gereedschap, buggies en een groep gemotiveerde en ervaren jongens kom je gelukkig al een heel eind. De grootste uitdagingen waren de locatie-voorbereidingen van de klant en de levering van materialen in de juiste volgorde. Vanwege enkele misverstanden liepen de grondwerkzaamheden enige vertraging op maar door snel te schakelen konden wij dit toch door laten lopen zonder de opbouw daarin te vertragen.”

 

“Wij proberen tijdens het gehele bouwproces altijd de wensen van de klant te waarborgen. Duitse partijen hebben een heel hoog verwachtingspatroon waar je aan moet voldoen. Daarbij vinden wij het zelf ook erg belangrijk dat we tevreden zijn over de kwaliteit die we leveren. We zijn dan ook erg trots dat dit is gelukt en het project volgens planning is opgeleverd. De leerpunten nemen we weer mee naar toekomstige projecten. Een goede afstemming met de klant bij de start en tijdens de bouw staat hierbij centraal, dit scheelt een hoop in tijdwinst in het veld.”

Bij deze bedanken we ons bouwteam voor hun harde werk en inzet om dit project tot een succes te maken! We kunnen niet wachten om de zonnige foto’s van komende zomer met u te delen!

 

Wat onze klanten over ons zeggen