Producent safaritent

Wij zijn de producent van uw safaritent

Het is belangrijk een goed gevoel te hebben bij de producent van uw safaritent. Voordat u tot de aankoop van één of meerdere safaritenten overgaat, wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt. U hoopt immers lange tijd plezier te hebben van uw safaritent. Bij Outstanding delen we deze mening: het is belangrijk dat u lange tijd kunt genieten van uw aankoop. De kwaliteit van onze tenten is dan ook zo hoog dat de levensduur maar liefst 10 jaar is. 10 jaar waarin u nauwelijks omkijken heeft naar de tent, want onze tenten hebben nauwelijks onderhoud nodig. Maak kennis met de hoogwaardige tenten van Outstanding!

Glamping vakantie

Koop uw safaritent rechtstreeks van de producent

Een extra voordeel van rechtstreeks van de producent kopen, is dat u meer vrijheid heeft wat betreft de maatvoering. Onze prachtige tenten zijn veelal leverbaar in verschillende formaten, waardoor u veel keuze heeft. Maar zit uw perfecte tent er net niet bij? We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, zodat we een tent kunnen realiseren die volledig aansluit bij uw wensen. Niet alleen het formaat, maar ook de indeling en andere aspecten stemmen we graag met u af. Tussen onze talloze mogelijkheden zit zeker de perfecte tent voor uw doeleinden.

 

Bij Outstanding vindt u safaritenten van de hoogste kwaliteit

Het team van Outstanding streeft altijd de hoogste kwaliteit na. Zowel in de service die we verlenen aan onze klanten, als in de tenten die we afleveren. Voor onze tenten gebruiken we daarom alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Zo is het al het hout dat we gebruiken onder KOMO-keur verduurzaamd. Daarnaast gebruiken we sterke 100 mm houten frames, die dubbel zo sterk zijn als de veelgebruikte 80 mm frames. Voor het tentdoek hebben we gekozen voor TenCate, één van de koplopers op de markt. Ademend en schimmel- en rotwerend, waardoor er een fijn klimaat is in de tent. Bekijk onze tenten in de showroom en laat u overtuigen van de hoge kwaliteit!

 

Van oriënterend advies tot opbouw en inrichting van uw tent

Wij staan van begin tot eind voor u klaar. Dat begint bij het geven van advies. Een goede service is voor ons onder meer het geven van een passend advies voor uw situatie. We verdiepen ons graag in uw plannen en denken actief met u mee. Zo helpen we u om uw glampingplannen of andere ideeën tot een succesvolle uitvoering te brengen. Daarnaast bieden we hulp bij het transport en de opbouw van uw safaritenten – waar ook ter wereld. Zelfs de opbouw en volledige inrichting kunt u aan ons overlaten: als ons team klaar is, kunt u direct uw eerste gasten verwelkomen.

 

Vrijblijvend advies over uw perfecte safaritent

Wilt u rechtstreeks van de producent uw safaritent kopen? Bij Outstanding vindt u altijd de tent én de service die u zoekt. Wilt u meer informatie over onze tenten? Dan kan ons algemene informatiepakket uitkomst bieden. Wilt u een persoonlijke rendementsberekening of een offerte op maat? Ook bent u altijd welkom in onze showroom, we heten u graag welkom in Renswoude. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap van het verwezenlijken van uw droom!

 

Wat klanten over ons zeggen:

Dankzij meer dan 720 projecten in 52 landen, komt ons assortiment safaritenten en lodges voort uit bakken aan ervaring. Wij gaan elke dag met passie voor 100% kwaliteit en zijn trots op ons product! Klanten beoordelen ons met een 9,5 uit 70+ reviews ★ ★ ★ ★ ★.