Outstanding tent, prijzen voor ieder budget

Uw Outstanding tent voor prijzen die passen bij ieder budget

Wilt u ook een Outstanding tent voor een prijs die past binnen uw budget? Door ons zeer diverse aanbod safaritenten, safarilodges en thermotenten kunnen we u altijd een passende optie bieden. Onze kleinste safaritent, de Safaritent XS, heeft zelfs een terugverdientijd van maar één jaar! Dat maakt het uiteraard tot een zeer interessante investering. Maar natuurlijk hebben al onze tenten hun unieke eigenschappen. Of u nu in verband met beperkte ruimte een compacte tent zoekt of uw gasten graag veel ruimte biedt, we hebben voor elke wens een passende Outstanding tent!

Ingerichte glamping lodge kopen

Een Outstanding tent voor scherpe prijzen

Niet één safaritent of thermotent is hetzelfde, waardoor ook elke prijs weer anders is. Er is daardoor niet één indicatie te geven, mede omdat er zoveel extra mogelijkheden zijn waar u voor kunt kiezen. Zo hebben we tenten met of zonder sanitair en is elke tent in verschillende formaten leverbaar. Bent u benieuwd naar de aanschafprijs van een tent die u op het oog heeft, dan kunt u natuurlijk altijd gemakkelijk een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo weet u direct welke investering met de tent van uw voorkeur samenhangt.

lodge tent luxe kamperen

Wat voor rendement kan u met een safaritent behalen?

Een vraag die misschien nog wel belangrijker is dan de uiteindelijke prijs van een Outstanding tent, is het rendement van onze tenten. Door de hoge kwaliteit van onze materialen hebben onze safaritenten en lodges een levensduur van maar liefst 10 jaar. In die 10 jaar kan uw rendement hoog oplopen. Om u een indruk te geven van een mogelijk rendement hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van een 6-persoonstent met sanitair. Ook is het mogelijk een berekening van uw verwachte rendement aan te vragen. Bereken uw rendement en weet precies wat u kunt verwachten van uw investering.

luxe safaritent groot

Altijd een tent van de hoogste kwaliteit

Een levensduur van 10 jaar realiseren we natuurlijk niet zomaar. Hiervoor maken we bijvoorbeeld altijd gebruik van de beste materialen. Benieuwd naar alle productinformatie van onze tenten? Bekijk onze gedetailleerde informatie over dit onderwerp. En zoekt u naar mogelijkheden om die levensduur nog verder te optimaliseren? Dan kunnen we u onze winterhoes aanraden. Door de tent in de winter te beschermen tegen de weerselementen, wordt de levensduur nog verder verlengd. Zo profiteert u optimaal van uw investering.

knusse safaritent kopen

Compact en klein of groot en geïsoleerd

Naar wat voor Outstanding tent bent u op zoek? Wij hebben hem ongetwijfeld! In ons ruime en diverse aanbod zit namelijk voor iedereen een passende tent. En zit het geschikte formaat er niet tussen of heeft u andere bijzondere wensen? Neem dan zeker contact met ons op! We leveren namelijk graag een tent op maat die voldoet aan al uw wensen. Een tent is namelijk pas echt Outstanding als hij vernieuwing en creativiteit uitstraalt. En misschien nog wel het belangrijkste: als hij elke dag weer een lach op uw gezicht tovert.

Wilt u ook het plezier ervaren van een Outstanding tent voor scherpe prijzen? Vraag dan vandaag nog een passende offerte aan en geef uw glamping avontuur een vliegende start! Ons enthousiaste team staat voor u klaar.

glamping beurs