Outstanding safaritenten

Outstanding safaritenten voor een Outstanding beleving

Met Outstanding safaritenten biedt u uw gasten een zeer comfortabel onderkomen. In de alsmaar vernieuwende kampeermarkt is het belangrijk voor te blijven op de concurrentie. En met onze safaritenten gaat dit zeker lukken. Een safaritent is pas echt Outstanding als deze vernieuwend, duurzaam en creatief is. En daar gaan we elke dag weer voor. Niet alleen onze tenten zijn van Outstanding kwaliteit, we bieden u ook een Outstanding service. Van een uitgebreid advies op maat tot de oplevering van een volledig ingerichte tent, ons enthousiaste team staat altijd klaar voor u.

Ontdek het ruime aanbod Outstanding safaritenten

Elke vakantieganger heeft weer andere wensen voor zijn accommodatie. Maar onze safaritenten komen toch behoorlijk dicht in de buurt van iedereens perfecte vakantieonderkomen! Elke tent biedt namelijk de perfecte combinatie van luxe, comfort én buitengevoel. De grote ramen maken de glamping ervaring compleet. Natuurlijk hebben we verschillende formaten safaritenten, waardoor we voor elk soort gezelschap de geschikte tent hebben. Gezinnen met kleine kinderen, stellen of grote groepen, ook voor uw doelgroep hebben we de perfecte tenten. En wilt u uw gasten niet alleen in de warme maanden, maar ook in de herfst en winter een fijn onderkomen bieden? Dan bieden onze thermotenten uitkomst.

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg

Voor het bouwen van Outstanding safaritenten, zijn er natuurlijk ook materialen van Outstanding kwaliteit nodig. We geven u graag een kijkje in de keuken van onze tenten. Het robuuste hout dat de tenten hun karakteristieke uitstraling geeft, is KOMO verduurzaamd en geïmpregneerd en valt daarmee in duurzaamheidsklasse 3. Onze sterke frames en unieke eindkoppelingen maken de sterke constructie compleet. Bij een stevige constructie hoort natuurlijk ook tentdoek van hoge kwaliteit. De binnententen zijn gemaakt door TenCate Outdoor Fabrics, koploper op de markt. Doordat de binnententen uit losse delen bestaat, is het gemakkelijk om een deel te vervangen of te verlengen.

Zowel binnenin als van buiten volop luxe

Onze Outstanding safaritenten bieden uw gasten zowel binnen als buiten volop luxe. Onze tenten zijn van de buitenkant natuurlijk stuk voor stuk echte blikvangers. De prachtige veranda, het stoere uiterlijk en het strakke tentdoek creëren een prachtig geheel. Ook binnenin de tent wacht uw gasten een luxe ontvangst. U kunt namelijk ook uw interieur door ons laten verzorgen. Van stoer splintervrij steigerhout tot een hotel chic interieur, kies voor het interieur dat het beste past bij uw doelgroep! We verzorgen niet alleen het meubilair, maar ook de complete overige inrichting van de tent. U kunt uw gasten direct ontvangen!

Welke safaritent sluit aan bij uw wensen?

Bij een Outstanding safaritent hoort ook een bijpassende levensduur. Tijdens de levensduur van minimaal 10 jaar, heeft u vrijwel geen omkijken naar uw investering. Doordat we veel verschillende safaritenten aanbieden, kan het lastig zijn de juiste keuze te maken. Er zijn diverse tenten die geschikt zijn voor gezinnen, maar ook voor stellen en grotere groepen zijn er verschillende passende opties. Onze lodges zijn namelijk ook heel geschikt als groepsaccommodatie en zelfs als horecagelegenheid. We helpen u graag bij het maken van uw keuze! Neem contact met ons op voor een advies op maat.