Outstanding glamping tenten

Ontdek wat tenten voor glamping voor uw camping kunnen betekenen

Het aanschaffen van glamping tenten is een stap die steeds meer ondernemers nemen. En dat is natuurlijk niet zonder reden. De voornaamste reden is natuurlijk het aantrekken van een nieuw publiek. Tegenwoordig willen mensen hun vakantie graag doorbrengen op een unieke vakantieplek. Het luxe kamperen in een safaritent sluit daar perfect bij aan. Door ook glamping tenten aan uw aanbod toe te voegen, spreekt u een groter publiek aan. En dat is uiteraard de wens van veel campingeigenaren. Wilt u uw gasten een verblijf in een unieke glamping tent aan bieden? Dan zijn de glamping tenten van Outstanding de perfecte keuze.

Safaritent op hoogte

De unieke glamping tenten van Outstanding

Bij Outstanding hebben we een groot aanbod van innovatieve tenten. De safaritenten, safarilodges en thermotenten die wij leveren, zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Voor elk onderdeel van onze tenten gaan we op zoek naar de beste materialen. Denk hierbij aan een hoge kwaliteit duurzaam hout voor de constructie, maar ook voor de vloer, het tentdoek en de eindkoppelingen is alleen het beste goed genoeg voor onze tenten. Door al onze vernieuwende maatregelen hebben onze glamping tenten een levensduur van maar liefst 10 jaar. Dat maakt onze safaritenten tot een zeer rendabele aankoop.

Safaritent kopen nederland

Welke van onze glamping tenten past bij uw wensen?

Bij Outstanding hebben we diverse soorten tenten, want elke vakantieganger heeft immers andere wensen. Richt u zich vooral op mensen die een fijne plek zoeken om te overnachten of wilt u een comfortabele leefruimte bieden aan uw gasten? Zo biedt onze kleinste tent een knusse, maar luxe overnachtingsplek. Op zoek naar de originele safaritent? Onze Safaritent Wood is de meest gekozen safaritent en gebaseerd op de klassieke safaritent. Bij Outstanding hebben we daarnaast ook unieke thermotenten, die u het gehele jaar door kunt verhuren. Dit is de ideale manier om uw seizoen te verlengen.

Thermo Tent Compact Outstanding

Kies zelf een passend interieur voor uw tenten

Kiest u voor een tent van Outstanding, dan is het mogelijk ook het volledige interieur door ons te laten verzorgen. Van matras tot keukeninventaris, we nemen u al het geregel uit handen. Als wij uw camping afrijden, zijn uw glamping tenten helemaal gereed voor uw eerste gasten. En daarvoor heeft u keuze uit diverse soorten interieurstijlen.

Wilt u graag een luxe steigerhouten interieur wat een stoere uitstraling aan de tent geeft? Of wilt u de luxe naar een hoger niveau tillen en een Glamping Chic thema in uw tenten doorvoeren?

Glamping tent for sale

Bekijk de verschillende toepassingen voor onze tenten

De locatie van een tent bepaalt natuurlijk voor een groot deel de uiteindelijke beleving van de klant. Het is daarom altijd nuttig om te zien hoe andere campings de tenten plaatsen en in wat voor setting deze staan. De tenten van Outstanding staan zowel in binnen- als buitenland. Lees de ervaringen van onze klanten en kom erachter waarom deze ondernemers voor Outstanding glamping tenten kozen.

Staat uw verhaal hier binnenkort ook tussen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze veelzijdige tenten!

lodge tent glamping met sanitair