Luxe glamping tenten

Luxe tent kopen – Waar moet u op letten?

Een luxe tent kopen is een aankoop waarbij u niet over één nacht ijs gaat. Het gaat om een behoorlijke investering, maar daar tegenover staat natuurlijk dat het wel een zeer slimme investering is.

Mits u een luxe tent koopt van goede kwaliteit. Het is natuurlijk zonde als u er na de koop achter komt dat de tent niet aan uw wensen voldoet of dat de kwaliteit ernstig te wensen overlaat. Het is daarom slim om op verschillende aspecten te letten bij het kopen van een luxe tent.

Outstanding safaritenten kopen

Een luxe tent kopen die past bij uw toekomstvisie

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is slim om vooraf helder te hebben wat uw wensen zijn voor de luxe tent die u gaat kopen. Gaat het om een luxe vakantieonderkomen voor gezinnen of is het meer bedoeld als overnachtingsadres voor mensen die één nacht op uw park verblijven?

Als uw doelgroep zich in de loop der jaren bijvoorbeeld uitbreidt naar grotere gezinnen, kan een bepaalde tent achteraf toch te klein blijken. En dat is natuurlijk zonde van uw investering. Bedenk dus vooraf niet alleen wat uw wensen op dit moment zijn, maar houdt daarbij ook uw toekomstvisie in gedachten.

safaritent glamping kopen

Een luxe tent kopen van hoge kwaliteit

Een luxe tent kopen van goede kwaliteit is belangrijk. Zowel voor de veiligheid van uw gasten als voor het rendement van uw investering. Bij Outstanding plaatsen we de kwaliteit van onze safaritenten dan ook bovenaan. Zo gebruiken we zeer duurzaam hout, sterke koppelingen en tentzeil wat tegen alle weersomstandigheden bestand is. Al onze maatregelen zorgen ervoor dat de levensduur van onze tenten alsmaar toeneemt. Met de levensduur van maar liefst 10 jaar haalt u uw investering er dan ook ruimschoots uit.

lodge tent luxe kamperen

Een passend interieur voor uw safaritent

Het interieur moet natuurlijk goed passen bij het uiterlijk van de luxe tent. Een stoere tent verdient immers een stoer interieur. Daarom leveren wij meubilair van mooi en kwalitatief mooi steigerhout. Voor splinters hoeft u niet bang te zijn, want al het hout is splintervrij. En de coating zorgt ervoor dat u weinig onderhoud heeft. Met alleen de meubels is de inrichting van de tent natuurlijk nog niet compleet. Desgewenst richten we de hele tent in stijl in, van de matrassen tot en met het koffiezetapparaat. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

luxe glamping lodge compleet

Neem contact op voor een passend advies

Heeft u bepaalde vragen of twijfelt u over de aankoop van een luxe tent? Bij Outstanding begrijpen we dit als geen ander. We helpen u graag met alles wat er komt kijken bij het kopen van een safaritent. Heeft u de tent en het model van uw voorkeur al gevonden op de website, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Weet u niet zeker welke tent bij u past? Met onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen met een advies op maat, zodat u de juiste luxe tent koopt voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en ervaar de ‘outstanding service’ van Outstanding!

glamping beurs