Luxe glamping tent kopen

Een luxe glamping tent kopen: een slimme investering

Een luxe glamping tent kopen is een stap die u en uw gasten veel plezier gaat geven! In een glamping tent gaan uw gasten namelijk ongetwijfeld een heerlijke tijd tegemoet. En tijdens de levensduur van maar liefst 10 jaar kunt u uw investering in veelvoud terugverdienen. Outstanding biedt een ruime keuze aan diverse luxe glamping tenten, waar er zeker één bij zit die past bij uw wensen. Van een kleine, compacte tent tot een ruime en luxueuze tent die ook als groepsaccommodatie kan worden ingezet: we maken met plezier al uw dromen waar!

safaritent glamping met sanitair

Een luxe glamping tent kopen van de beste kwaliteit

Als het om tenten gaat, is veiligheid een belangrijk punt. Uw wilt immers dat uw gasten een veilig onderkomen hebben tijdens hun vakantie. Daarnaast gaat een tent van hoge kwaliteit langer mee: daardoor heeft u er langer plezier van! Outstanding zet zich daarom altijd in voor het realiseren van hoogwaardige tenten. We selecteren hiervoor de beste materialen, waardoor al onze tenten zijn geproduceerd met hoogwaardige, duurzame en sterke producten. Hierdoor heeft u wat betreft onderhoud weinig omkijken naar de tent. Een glamping tent van Outstanding betekent zorgeloos genieten!

Een glamping tent kopen met luxueus interieur

De betovering van een glamping tent komt niet alleen door de buitenkant, ook de binnenkant speelt hierbij een rol. Voor een volwaardige beleving kunt u dan ook niet zonder een passend interieur. Hier helpen we u graag bij. Van een landelijk interieur van steigerhout tot een glamoureus interieur met onze Glamping Chic stijl: we zijn van alle markten thuis! Onze Glamping Chic lijn is zelfs speciaal voor Outstanding gestyled. Dankzij de verschillende stijlen en diverse keuzes binnen de lijnen, vindt u altijd een passend interieur. Inspiratie opdoen? Neem een kijkje in onze Meubelcatalogus!

interieur glamping tent

Een volledige service van begin tot eind

Een luxe glamping tent kopen is een stap die u niet onbezonnen neemt. Het team van Outstanding staat daarom van begin tot eind voor u klaar. Voor een advies op maat over de perfect tent voor uw doelgroep tot een vrijblijvend prijsvoorstel. Heeft u uw keuze tussen onze tenten gemaakt? Dan gaan wij aan de slag met de realisatie van uw droomtent! Ook als u speciale wensen heeft wat betreft de maatvoering, kijken we graag wat er mogelijk is. Vervolgens kunt u zowel het transport als de opbouw aan ons overlaten. Ons team neemt u graag het werk uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw prachtige tent(en).

Glamping tent opbouwen

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Outstanding tent? Bekijk al onze verschillende tenten op de website of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u al onze tenten bewonderen, zowel onze safaritenten als onze geheel geïsoleerde thermotenten! We geven u met plezier een rondleiding en beantwoorden natuurlijk al uw vragen. Ook voor een offerte op maat kunt u bij onze adviseurs terecht. Zo krijgt u direct een goede indruk van het rendement van uw safaritent. Neem vandaag nog contact op en laat u verrassen door het enthousiaste team van Outstanding.