Een tent op maat

Een glampingtent op maat voor elk bedrijf

Een glampingtent op maat, wij leveren hem! Tussen onze verschillende modellen en formaten safaritenten vindt u ongetwijfeld een tent die aansluit bij uw verwachtingen. En vindt u een tent die deels aansluit bij uw wensen, maar niet helemaal? Dan gaan we graag aan de slag om uw tent helemaal op maat te maken. Een grotere of juist kleinere tent, een andere indeling? We zorgen dat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Omdat we al onze tenten zelf produceren kunnen we ook uw tenten aanpassen aan uw wensen. En uiteraard kunt u er altijd op rekenen dat we uitsluitend werken met de beste materialen.

Outstanding levert uw tent op maat

Het formaat en de uiteindelijke inrichting van de tent, hangen natuurlijk vooral af van het gebruiksdoel. Want de safaritent wordt voornamelijk voor glamping gebruikt, maar dat is lang niet de enige mogelijkheid van deze alleskunners. Denk aan een sfeervol restaurant, een receptie geheel in stijl of een bijzondere massageruimte! Onze safaritenten zijn zeer veelzijdig en kunnen overal voor worden ingezet. Wilt u een safaritent op maat voor een bijzonder gebruiksdoel? Neem zeker even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Safaritent kopen nederland

Voor elk doeleinde de juiste glampingtent

Bij Outstanding hebben we heel diverse modellen safaritenten, waardoor er ook zeker een passende voor u bij zit! Zowel in het segment van de kleinere compacte tenten, de gezinstenten als de grote lodges bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we bijzondere geïsoleerde safaritenten: onze thermotenten. Bent u benieuwd naar al onze tenten? Op onze website, maar ook in ons Informatiepakket vindt u alle opties op een rijtje. Een glamping tent inclusief interieur met een luxe badkamer? Of een ruime groepsaccommodatie met een extra verdieping? Het kan allemaal!

Outstanding levert glampingtenten van de hoogste kwaliteit

Naast een tent op maat, wilt u natuurlijk een safaritent van de hoogste kwaliteit. En ook hiervoor bent u bij Outstanding aan het juiste adres. Voor onze safaritenten gebruiken we de beste materialen. Zo is het tentdoek van TenCate stof gemaakt, één van de koplopers op de markt. Ook de extra sterke houten frames, de innovatieve eindkoppelingen en mooie vloeren dragen bij aan de kwaliteit van onze tenten. Daarnaast kan u kiezen voor een tent van het brandwerende materiaal Campshield. Dankzij deze hoogwaardige materialen en onze innovatieve constructie hebben onze safaritenten een levensduur van maar liefst 10 jaar.

luxe glamping lodge groot

Stel al uw vragen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw nieuwe safaritenten? Het team van Outstanding geeft u graag een advies op maat! Inmiddels zijn onze tenten al in tientallen landen wereldwijd te vinden. Dankzij deze ruime ervaring kunnen we ook u helpen met het maken van de meest slimme keuzes en een vliegende start van uw glamping. Wilt u een indruk krijgen van al onze tenten, breng dan een bezoek aan onze showroom. U kunt hier op uw gemak alle safaritenten en de vele extra opties bekijken. Maar ook als u graag direct een offerte wilt aanvragen zijn we u natuurlijk graag van dienst. Vraagt u via onze website een offerte aan, dan sturen we u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte. Zo helpen we u aan uw tent op maat!

Safaritent op maat