Een geïsoleerde glamping tent voor een onvergetelijk verblijf

Een onbezorgd en luxe verblijf voor uw gasten, u realiseert het met een geïsoleerde glamping tent! Onze tenten zijn het hele jaar door te verhuren, waardoor u zowel in de warme als koude maanden uw gasten een heerlijke vakantie kunt bieden. De isolatie van de glamping tent heeft in alle maanden zijn voordelen: zowel de echte warmte als de kou blijven buiten de tent, waardoor uw gasten een fijn verblijf hebben. En bent u bang dat de isolatie ten koste gaat van de buitenbeleving? Dat is zeker niet het geval! Doordat de binnentent van canvas is gemaakt blijft onze Thermotent dichtbij het echte kampeergevoel.


Vier seizoenen verhuur Vier seizoenen verhuur

Safaritent look and feel Safaritent look and feel

Maximaal rendement per m2 Maximaal rendement per m2

Gun uw gasten het beste in een geïsoleerde glamping tent

In een geïsoleerde glamping tent zijn uw gasten van alle gemakken voorzien. Ze kunnen volop genieten van de omringende natuur, maar dan wel achter de bescherming van het glazen raam of op de overdekte veranda. Onze thermotenten zorgen voor een heel nieuwe dimensie van kamperen! Kies ervoor uw tenten te voorzien van een compleet Outstanding interieur. Zowel luxe lounge meubels, fijne bedden als een complete keuken regelen we graag voor u en uw gasten. En met een badkamer in de tent hoeven uw gasten op koude dagen de tent helemaal niet meer uit!

Onze partners

Compleet ontzorgd dankzij de service van Outstanding

Bij Outstanding zorgen we graag voor het totaalplaatje. Dat totaalplaatje begint met de kwaliteit van onze tenten. Dankzij het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen stralen al onze tenten hoge kwaliteit uit. En deze kwaliteit merkt u als eigenaar ook: onze tenten hebben vrijwel geen onderhoud nodig én hebben een lange levensduur. Om het kampeergevoel vast te houden is de binnentent gemaakt van canvas. De buitentent is gemaakt van PVC met een canvas look en structuur. Op deze manier wordt tevens de levensduur van de tent verlengd.

Ook het desgewenst opbouwen én inrichten van de tent hoort bij onze service. Want ook voor het complete interieur, inclusief alle accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het transport, de opbouw en de inrichting voor u!

Ontdek de voordelen van een geïsoleerde glamping tent

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze geïsoleerde glamping tenten? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Natuurlijk vindt u op onze website meer informatie over onze bijzondere geïsoleerde glamping tenten. Maar ook vertellen onze specialisten u graag meer over deze unieke vorm van glamping. Neem dus gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom en bekijk al onze glampingtenten in ‘levende lijve’! U vindt in onze showroom niet alleen onze geïsoleerde glamping tenten, maar al onze bijzondere en unieke safaritenten!

 

Vraag nu informatie aan over de Thermotent

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met
Richard en hij helpt u verder met uw plannen!

Wat klanten over ons zeggen

Dankzij meer dan 720 projecten in 52 landen, komt ons assortiment safaritenten en lodges voort uit bakken aan ervaring. Wij gaan elke dag met passie voor 100% kwaliteit en zijn trots op ons product! Klanten beoordelen ons met een 9,5 uit 70+ reviews ★ ★ ★ ★ ★.