Geïsoleerde glamping tent

Een geïsoleerde glamping tent voor een onvergetelijk verblijf

Een onbezorgd en luxe verblijf voor uw gasten, u realiseert het met een geïsoleerde glamping tent! Onze tenten zijn het hele jaar door te verhuren, waardoor u zowel in de warme als koude maanden uw gasten een heerlijke vakantie kunt bieden. De isolatie van de glamping tent heeft in alle maanden zijn voordelen: zowel de echte warmte als de kou blijven buiten de tent, waardoor uw gasten een fijn verblijf hebben. En bent u bang dat de isolatie ten koste gaat van de buitenbeleving? Met de grote glazen pui aan de voorkant is dat zeker niet het geval!

Gun uw gasten het beste in een geïsoleerde glamping tent

In een geïsoleerde glamping tent zijn uw gasten van alle gemakken voorzien. Ze kunnen volop genieten van de omringende natuur, maar dan wel achter de bescherming van de glazen pui of op de overdekte veranda. Onze thermotenten zorgen voor een heel nieuwe dimensie van kamperen! Kies ervoor uw tenten te voorzien van een compleet Outstanding interieur. Zowel luxe lounge meubels, fijne bedden als een complete keuken regelen we graag voor u en uw gasten. En met een badkamer in de tent hoeven uw gasten op koude dagen de tent helemaal niet meer uit!

Thermo Tent Compact Outstanding

Een geïsoleerde glamping tent in het door u gewenste formaat

Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar voor het aanbieden van deze luxe glamping accommodaties aan uw gasten? Onze thermotenten zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo benut de Thermotent Compact elke vierkante meter optimaal, zonder in te leveren op luxe en comfort voor uw gasten. De Thermotent Wood is gebaseerd op onze klassieke en populaire Safaritent Wood. Deze tent is maar liefst in drie formaten beschikbaar. Daarnaast hebben we de luxe Thermo Cottage. Met zijn bijzondere vormgeving en grote oppervlak biedt deze tent onderdak aan maar liefst 6 tot 8 personen.

Safaritent op maat

Compleet ontzorgd dankzij de service van Outstanding

Bij Outstanding zorgen we graag voor het totaalplaatje. Dat totaalplaatje begint met de kwaliteit van onze tenten. Dankzij het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen stralen al onze tenten hoge kwaliteit uit. En deze kwaliteit merkt u als eigenaar ook: onze tenten hebben vrijwel geen onderhoud nodig én een lange levensduur. Ook het desgewenst opbouwen én inrichten van de tent hoort bij onze service. Want ook voor het complete interieur, inclusief alle accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het transport, de opbouw en de inrichting voor u, waar ook ter wereld.

Ontdek de voordelen van een geïsoleerde glamping tent

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze geïsoleerde glamping tenten? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Natuurlijk vindt u op onze website meer informatie over onze bijzondere geïsoleerde glamping tenten. Maar ook vertellen onze specialisten u graag meer over deze unieke vorm van glamping. Neem dus gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom en bekijk al onze glampingtenten in ‘levende lijve’! U vindt in onze showroom niet alleen onze geïsoleerde glamping tenten, maar al onze bijzondere en unieke safaritenten!

glamping beurs