Glamping in het buitenland

Glamping plannen in het buitenland?

Wij kennen geen grenzen en zijn niet alleen op de Nederlandse markt actief. Ook in het buitenland vindt u onze safaritenten en lodges. Inmiddels zelfs in 49 landen wereldwijd. Van Frankrijk tot Portugal en Iran tot Mexico.

Dus heeft u glamping plannen over de grens? Geen enkel probleem. Wij hebben glamping adviseurs in diverse landen die de lokale markt als geen ander kennen. Zo hebben wij adviseurs in:

glamping tent luxe kamperen

Een safaritent op warme bestemmingen

U vraagt zich misschien af of een safaritent wel koel genoeg is voor warme bestemmingen. Een begrijpelijke vraag, die u wellicht ook van klanten krijgt. Gelukkig hebben wij bij het ontwerpen van de tenten ook rekening gehouden met de zon en hoge temperaturen. Het dak en de binnentent worden van elkaar gescheiden door een luchtlaag van 10 centimeter. Hierdoor wordt de warmte van de zon niet direct binnengelaten, maar krijgt de wind wel de ruimte de safaritent te koelen. Een multifunctionele isolatielaag dus.

Op locaties waar de zon erg sterk is en waar de safaritent constant aan de zon wordt blootgesteld, adviseren wij een beige dak in plaats van een groen dak. De groene daken nemen immers meer warmte op dan de beige daken doen. Kijkt u maar naar Serenity Camp in Mexico.

Ook hebben een aantal van onze klanten airconditioners in de tenten geïnstalleerd. Zo kunt u de glamping tent nog eens extra verkoelen.

lodge tent groot met sanitair

Safaritent met sneeuwframe

Onze houten frames zijn ijzersterk. Iets wat essentieel is aangezien onze safaritenten en lodges overal ter wereld worden geplaatst. Des te belangrijker dat de frames de safaritenten bestendig maken tegen alle weersomstandigheden. Zo zijn alle glamping tenten winterproof en bestendig tegen harde wind en zelfs storm.

Wist u dat wij zelfs sneeuwframes hebben? Hiermee versterken wij het houten frame om te zorgen dat uw safaritent bestand is tegen maximale sneeuwbelasting.

safaritent glamping kopen

Glamping regels in het buitenland

Ieder land kent zijn eigen wet- en regelgeving. Hier proberen wij zo goed mogelijk van op de hoogte te blijven. Wij ontzorgen u immers van begin tot eind. Door onze ervaring en de lokale expertise van onze buitenlandse agenten proberen wij u zo goed en volledig mogelijk te informeren.

Wist u bijvoorbeeld dat uw glamping tent brandwerend moet zijn op de Engelse markt? Daarom zijn al onze glamping modellen verkrijgbaar in Campshield, brandwerend materiaal.

satisfaire les vacanciers glamping

Safaritenten in 52 landen

Het begon allemaal toen Erik en Robin, oprichters van Outstanding, merkten dat de vraag naar luxe vakanties in safaritenten sneller toenam dan het aanbod. In 2015 ontwikkelden we al snel onze eerste safaritent en plaatsten deze op een camping in de buurt. Andere campinghouders kwamen langs om een kijkje te nemen en hierna nam het een enorme vlucht. In 2015 stonden Erik en Robin de safaritenten nog eigenhandig op te bouwen in Nederland. Inmiddels hebben we onze tenten al aan 52 landen verkocht.

De glamping tenten staan over de hele wereld: Frankrijk, Italië, Engeland, Kroatië, Mexico, Iran, Maleisië en Australië. De wereldkaart in onze showroom toont met vlaggetjes nu 49 landen waar de safaritenten en lodges te vinden zijn.