De ideale glamping accommodatie

De ideale accommodaties voor glamping te koop

Bij Oustanding hebben we diverse geschikte accommodaties voor glamping te koop. Glamping wordt namelijk steeds populairder. De combinatie van kamperen met een grote dosis luxe spreekt mensen aan. Zeker het feit dat er maar weinig hoeft te worden ingepakt, zorgt ervoor dat de vakantie voor uw gasten al begint als zij thuis de deur achter zich dicht trekken. Op naar de prachtige safaritent of thermotent die op uw bedrijf al helemaal voor hen klaar staat. En zelf heeft u ook maar weinig omkijken naar onze tenten. Door de hoge kwaliteit van onze tenten heeft u tijdens de levensduur van 10 jaar namelijk nauwelijks onderhoud aan de tenten.

Een luxe safaritent of thermotent voor glamping te koop

Bij Outstanding hebben we diverse mooie safaritenten en bijzondere thermotenten voor glamping te koop. We hebben voor elk bedrijf een tent op maat. Heeft u maar weinig ruimte en wilt u deze optimaal benutten? Met onze Safaritent Compact biedt u uw gasten ook op een beperkte ruimte volop luxe. Maar natuurlijk hebben we ook tenten die meer ruimte bieden, zoals onze riante lodges. Bekijk de vele mogelijkheden die onze safaritenten bieden. Daarnaast hebben we voor een jaarronde verhuur de perfecte oplossing, namelijk onze thermotenten. De thermotenten zijn uiteraard in diverse formaten verkrijgbaar, zodat er altijd een passende tent is voor uw bedrijf.

Uw tenten voor glamping helemaal op maat gemaakt

Koopt u één of meerdere tenten bij Outstanding, dan maakt u kennis met een uitstekende service, waarbij we de mogelijkheid tot maatwerk aanbieden. Naast de ruime keuze in modellen, hebben we per model verschillende formaten beschikbaar. Zit daar toch niet de tent bij die u zoekt? Dan maken we uw tent graag op maat en gaan we samen met u op zoek naar de mogelijkheden om een perfecte tent te realiseren. Zo hebben we al vele ondernemers mogen verblijden met de perfecte safaritent voor hun bedrijf!

Ook het perfecte interieur voor glamping te koop

Iedereen heeft een ander idee bij glamping en ook interieursmaken verschillen natuurlijk. Daarom bieden we bij Outstanding verschillende interieurstijlen voor glamping te koop aan. Een interieur van stoer splintervrij steigerhout of wilt u een echte hotelbeleving aanbieden met onze Glamping Chic interieurstijlen? Binnen de Glampinc Chic stijl is er keuze tussen zachte witte details of luxueuze zwarte en gouden details. Zo is er altijd een interieurstijl die perfect aansluit bij uw wensen.

Het gemak van een Outstanding service

Het gemak wat u uw gasten wilt bieden met glamping, dat gemak willen wij ook aan u bieden. Zo helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor een safari- of thermotent voor uw bedrijf. Daarnaast kunnen we zowel het transport, de montage als de volledige inrichting voor u verzorgen. Ons gecertificeerde team zorgt ervoor dat uw tenten staan als een huis, zowel in Nederland als (ver) daarbuiten. Ook de volledige inrichting nemen we u graag uit handen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Als ons team uw camping verlaat, zijn de tenten helemaal klaar om uw eerste gasten te kunnen ontvangen. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan voor uw nieuwe glamping accommodaties!

Glamping tent opbouwen