Glamping tenten op maat

Altijd een glamping tent op maat

Het vakantievieren in glamping tenten wordt alsmaar populairder. Steeds meer mensen raken overtuigd van de voordelen van het doorbrengen van hun vakantie in een luxe glamping tent. De gezelschappen die hierin zijn geïnteresseerd verschillen ook steeds meer. Lang niet alleen gezinnen zijn geïnteresseerd in het luxe kamperen. Ook koppels of juist grotere groepen zien de voordelen van het verblijf in een glamping tent. Om elk gezelschap van een geschikte accommodatie te kunnen voorzien, is het soms slim om niet te kiezen voor meerdere tenten van hetzelfde formaat, maar hier juist in te variëren.

lodge tent groot met sanitair

Outstanding heeft geschikte glamping tenten voor iedereen

Waar een stel op hun vakantie niet veel ruimte nodig heeft, waardeert een gezin met jonge kinderen het vaak wel als er veel ruimte is in de tent. Het is fijn als de kinderen tijdens een zomerse bui hun energie binnen kwijt kunnen. Bij Outstanding hebben we voor elk gezelschap een glamping tent op maat. Zo hebben we verschillende modellen met elk hun eigen eigenschappen.  Waar de één zeer geschikt is voor een stel of een gemiddeld gezin, zijn andere tenten juist weer heel geschikt voor grotere gezinnen of groepen. Zo bepaalt u zelf welke tenten geschikt zijn voor uw doelgroep(en).

Profiteer van ons maatwerk

Per type tent hebben we verschillende formaten in ons aanbod. Daardoor is er altijd een tent die qua maatvoering precies bij uw wensen past. Is er toch graag iets wat u anders zou zien? Dan kijken we samen met u hoe we de ideale tent kunnen leveren. Door dit maatwerk zijn onze glamping tenten geschikt voor zeer gevarieerde gezelschappen. Richt u zich op een bepaalde doelgroep of wilt u juist uw publiek verbreden met de glamping tenten? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Door onze ruime ervaring weten we precies welke van onze tenten het beste past bij uw wensen.

Bezoek onze showroom om alle glamping tenten te bekijken

Het investeren in glamping tenten is een beslissing waar u vooraf natuurlijk goed over nadenkt. Met de levensduur van 10 jaar heeft u lang plezier van onze glamping tenten. Maar dan wilt u natuurlijk wel voor de juiste tenten kiezen. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over al onze tenten, inclusief foto’s. Maar natuurlijk krijgt u een betere indruk als u de tenten in het echt ziet. Kom daarom gerust eens langs in onze showroom in Renswoude, waar u een goed beeld krijgt van onze prachtige glamping tenten.

Van België tot Peru

De glamping tenten van Outstanding gaan de hele wereld over. Natuurlijk zijn er veel campings in Nederland waar onze prachtige tenten staan, maar ook over de grens hebben al veel ondernemers gekozen voor deze slimme investering. Heeft u een camping in het buitenland en wilt u onze deze manier van vakantievieren graag gaan aanbieden aan uw gasten? Ook in het buitenland nemen we u het geregel uit handen. Zowel transport als opbouw wordt door ons professionele team verzorgd. Wilt u liever zelf aan de slag? Dan krijgt u uiteraard gespecificeerde opbouwhandleidingen. Kies voor de prachtige glamping tenten van Outstanding en ervaar onze vooruitstrevende service!

Glamping tent kopen