Glamping tenten kopen

Glamping tenten kopen als campingeigenaar

Glamping tenten kopen is een slimme investering en daarom een stap die steeds meer campingeigenaren zetten. De vraag naar een luxe vakantie accommodaties onder vakantiegangers stijgt. Hier kunt u als camping eigenaar van profiteren.

De populariteit van glamping neemt nog meer toe. Deze vorm van luxe kamperen biedt uw gasten alles wat er nodig is voor een zorgeloze vakantie. Een ruime tent die voorzien is van fijne bedden, een keuken en desgewenst een mooie badkamer. Zo wordt vakantievieren voor uw gasten wel heel luxe!

Bij Outstanding kunt u glamping tenten kopen in diverse uitvoeringen en formaten.

Glamping tent kopen

Glamping tenten die passen bij uw wensen

Bij Outstanding hebben we altijd een glamping tent die aansluit bij uw ideeën! Onze tenten zijn er namelijk zowel in compacte en efficiënte vorm als heel ruim en imposant. Zo kan onze kleinste glamping tent, de Safaritent XS, perfect worden ingezet als slaaptent voor trekkers of voor kinderen. Onze grote lodges zijn zowel voor grote gezinnen als groepsaccommodatie geschikt. Van alle markten thuis dus, onze glamping tenten.

kleine glamping tent kopen

Een glamping tent op maat

Al onze safaritenten en lodges zijn in verschillende formaten leverbaar. Daardoor kunt u altijd kiezen voor het formaat dat het beste past bij uw situatie. Wilt u een tent die net een meter langer is? Door een extra deel aan de tent te bevestigen, kunnen we spelen met het uiteindelijke formaat van de tent. We denken uiteraard graag met u mee om de tent te realiseren die u voor ogen heeft. Ook als dit moeilijk te realiseren wensen lijken. Alles om u uw gasten een ervaring te geven die ze niet meer zullen vergeten!

glamping tent wood kopen op maat

Glamping tenten voor jaarronde verhuur

Bij Outstanding hebben we glamping tenten te koop die het hele jaar door verhuurd kunnen worden. Onze thermotenten zijn namelijk zo goed geïsoleerd, dat ze ook in de winter zeer comfortabel zijn. Door de glazen pui aan de voorkant genieten uw gasten ook in de winter volop van het buitenleven. De thermotent is leverbaar in drie verschillende modellen die elk hun eigen voordelen hebben. Welke glamping tent sluit het beste aan bij uw verwachtingen?

Thermo Tent Compact Outstanding

Compleet ingerichte glamping tenten kopen

De luxe glamping ervaring van uw gasten wordt pas echt compleet als de inrichting van de tent aansluit bij de rest van de tent. Daarom hebben we een eigen interieurstijl ontwikkeld die een geheel eigen invulling geeft aan glamping. Kiest u ervoor ook het interieur door ons te laten verzorgen? Dan kunt u zowel de montage als de inrichting aan ons kundige team overlaten. Zo kunnen niet alleen uw gasten zorgeloos vakantie vieren, maar heeft u zelf ook geen zorgen over uw nieuwe investering. Als ons team klaar is, kunt u gelijk uw eerste gasten ontvangen in de ingerichte tent! Glamping tenten kopen was niet eerder zo gemakkelijk.

Vraag vandaag nog vrijblijvend informatie aan!
Of breng een bezoekje aan onze showroom.

Compleet ingerichte glamping tenten