Fabrikant safaritent

Outstanding, de fabrikant van uw safaritent op maat

Op zoek naar de fabrikant van safaritenten? Het direct kopen van safaritenten van de fabrikant heeft veel voordelen. Zo leveren wij maatwerk, waarmee we tegemoet kunnen komen aan al uw wensen. Daarnaast kunnen we u alles vertellen over de productie van onze safaritenten. Bijvoorbeeld op welke manier we ervoor zorgen dat al onze tenten van de allerhoogste kwaliteit zijn. Om aan uw wensen te voldoen hebben we een ruim aanbod tenten, waar zeker de tent tussen zit die u zoekt. Daarnaast leveren we een zeer volledige service, van een advies op maat in de oriëntatiefase tot een volledig opgebouwde safaritent.

glamping beurs

Fabrikant van safaritenten van de hoogste kwaliteit

Bij Outstanding vinden we het belangrijk dat elke tent kwaliteit uitstraalt. Dit ziet u terug in de prachtige buitenkant van de tent, maar merkt u ook tijdens het gebruik. Zo doorstaan onze tenten weer en wind, dankzij de stevige constructie. Ook het gebruikte TenCate tentdoek draagt eraan bij dat uw tent tijdens de levensduur van 10 jaar vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Dit komt onder andere door de ademende en schimmelwerende eigenschappen, waardoor de tent altijd een prettig binnenklimaat heeft.

Welke safaritent past bij uw wensen?

Heeft u uw oog laten vallen op een kleine safaritent of wilt u juist graag een royale accommodatie op uw terrein? Bij Outstanding kunt u terecht voor compacte tenten die optimaal gebruik maken van elke vierkante meter. Maar ook voor tenten die uw gasten volop ruimte bieden bent u bij ons aan het juiste adres. Zit uw perfecte formaat er niet tussen? Laat het ons weten! Een (paar) meter korter of langer, we regelen het graag voor u. Ontdek onze safaritenten, safarilodges en thermotenten! Met de geheel geïsoleerde thermotenten kunt u het hele jaar door luxe glamping aanbieden aan uw gasten.

De safaritent, van alle markten thuis

De safaritent wordt natuurlijk het meest ingezet als glamping accommodatie. Is dit ook uw wens, dan leveren wij als fabrikant van uw safaritent met plezier ook het volledige interieur van de tent. Stel met onze verschillende interieurlijnen uw perfecte tent samen. Daarnaast kunt u de tent op tal van andere manieren inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervol restaurant waarin gasten kunnen dineren. Ontvang uw gasten in een sfeervolle receptie. Of kies ervoor de tent in te richten als museum, souvenirshop of informatiepunt. Meer inspiratie vindt u in ons bericht over de veelzijdige safaritent. Heeft u een uniek plan in gedachten? We zetten graag onze jarenlange ervaring in om u hiermee te helpen!

Uw safaritenten overal ter wereld op locatie opgebouwd

Welk land heeft u in gedachten voor uw nieuwe glamping? Voor ons maakt het niet uit: hoewel Outstanding in Nederland gevestigd is, kunt u overal ter wereld rekenen op onze volledige service. Zo helpen onze buitenland adviseurs u graag op weg met uw glamping in het buitenland. Daarnaast kunt u voor het vervoer, de opbouw én de complete inrichting op ons rekenen. We helpen u vanaf de eerste oriëntatie tot en met de oplevering van uw volledig ingerichte tent: voor elke stap in het proces kunt u bij ons terecht. Mogen we als fabrikant van safaritenten ook u helpen bij het verwezenlijken van uw droom?