Fabrikant glamping tent

Outstanding: fabrikant van uw glamping tent in elk formaat

Niets zo fijn als rechtstreeks van de fabrikant uw glamping tent te kopen. Zo heeft u optimale controle over de afwerking van de tent, maar heeft u ook de ruimste keuze. Daarnaast kunnen we u als fabrikant veel informatie geven over de kwaliteit van de tent. Welke stappen wij hebben ondernomen om onze tenten zo duurzaam mogelijk te maken bijvoorbeeld. Want we willen uiteraard dat u zo lang mogelijk plezier heeft van onze tenten. Met de gerealiseerde levensduur van onze tenten van maar liefst 10 jaar moet dat zeker lukken!

Fabrikant van glamping tenten van hoge kwaliteit

Bij Outstanding zetten we altijd in op kwaliteit. We willen namelijk dat onze tenten van de allerhoogste kwaliteit zijn en blijven daarom continu innoveren. Zo zijn we uitgekomen bij het gebruik van TenCate tentdoek, ademend en schimmel- en rotwerend. TenCate is één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van tentdoek. Ook gebruiken we voor de houten constructie van onze tenten dubbel zo sterke frames van 100 mm in plaats van de veelgebruikte 80 mm frames. Om de levensduur nog verder te verlengen, hebben we ook onze eindkoppelingen geoptimaliseerd. Dankzij deze en nog vele andere innovaties vindt u bij Outstanding de meest hoogwaardige tenten op de markt!

Welke van onze glamping tenten past in uw perfecte plaatje?

Als u zich gaat oriënteren op een glamping tent, heeft u vaak al een bepaald beeld voor ogen. Outstanding helpt u graag met het verwezenlijken van dit beeld! Dankzij een ruim aanbod van verschillende tenten waaronder onze bijzondere thermotenten, is er altijd een tent die bij u past. En voldoet een bepaalde tent nét niet aan uw wensen? Dan gaan we graag in gesprek om de tent aan te passen. Zo kunnen we een tent altijd een slag groter maken of een andere indeling geven. Neem voor het vrijblijvend bespreken van uw plannen zeker even contact met ons op!

Een glamping tent inclusief volledig interieur

Als fabrikant van glamping tenten leveren we niet alleen uw glamping tent, maar ook het volledige interieur. Want ook het interieur van de tent is heel bepalend voor de beleving van uw gasten. Daarom hebben we verschillende stijlen ontwikkeld, waardoor er altijd een stijl is die past bij uw doelgroep. Een robuust steigerhouten interieur of een luxueus interieur afgewerkt met gouden en zwarte details? Stel uw perfecte interieur met onze ruime interieurcollectie.

Levering in zowel Nederland als ver daarbuiten

Heeft u glampingplannen in Nederland of ver daarbuiten? Voor ons maakt het niet uit. Wij leveren onze tenten namelijk overal ter wereld. Ook de opbouw en inrichting kunt u aan ons overlaten, waar ook ter wereld. Daarnaast helpen we u graag een succesvolle start te maken bij uw glamping. Wilt u gaan starten in het buitenland? De kans is groot dat we een adviseur in het betreffende land hebben! Onze adviseurs weten alles over de wetten en regelgeving en hebben kennis van de vraag naar glamping in het betreffende land. Een fijne ondersteuning bij het verwezenlijken van uw plannen.

Wilt u meer weten over onze glamping tenten? Of wilt u rondkijken in de showroom van Outstanding, fabrikant van hoogwaardige glamping tenten? Neem vandaag nog contact met ons op!