Een veelzijdige safaritent

De veelzijdigheid van een safaritent

Massages geven in de safaritent Wood. Een unieke overnachting tussen de zebra’s en giraffes aanbieden in een Safari Cottage. Of ijs en souvenirs verkopen in ons Compact model.

Niet alleen op campings en recreatieparken neemt de vraag naar glamping toe. Ook andere branches spelen in op het verlangen naar memory-making experiences en de glamping trend.

Onze safaritenten en lodges worden ingezet voor de meest uiteenlopende doeleinden:

  • Souvenirshop
  • Snackwinkel
  • Museum
  • Restaurant
  • Receptie
  • Informatiepunt

We hebben een aantal bijzondere projecten op een rijtje gezet:

Kleine safaritent kopen

Glamping tussen de neushoorns

Safaritenten twee meter boven de grond, met een waanzinnig uitzicht over de savanne van Knuthenborg Safaripark. Na een safari door het park kunnen de gasten bijkomen in de ruime safaritenten. Vanaf het terras genieten de bezoekers na met uitzicht op de langswandelende neushoorns, giraffen en zebras.

De boekingen zijn open en de bouw is inmiddels afgerond.
Volg ons op facebook en blijf op de hoogte!

Safaritent kopen glamping safaripark

Safaritenten in Zoo de Thoiry

In Parijs staan onze safaritenten zelfs tussen de dinosaurussen. Zoo de Thoiry heeft een deel van het park omgetoverd tot dinosaurus-park. Hier vindt u onder meer de safaritent Wood als snackshop, zoals hiernaast getoond. Middels een extra ingang aan de lange zijde kunnen bezoekers de winkel van twee kanten betreden.

Op zoek naar een unieke ijswinkel of snackshop?
Wij denken graag met u mee!

Safaritent Kopen Snackshop Thoiry Zoo

Glamping tent als souvenirshop

Pairi Daiza werd al meermaals verkozen tot de Beste Zoo van Europa. Het park besteedt veel aandacht aan beleving en is thematisch opgezet. De klantbeleving is tot in detail uitgewerkt. Zo besloot Pairi Daiza om onze safaritenten te plaatsen als avontuurlijke souvenirshops, geheel in stijl van het park.

Meer weten over onze bijzondere projecten?
Remco en Richard kunnen u alles uitleggen!

Safaritent kopen als souvenirshop

Voetballen in de langste safaritent ooit

In Duitsland hebben wij onze langste safaritent ooit gebouwd. Het dak van deze safaritent Wood is maar liefst 19 meter lang! Rutherhof heeft de glamping tent ingerich om Poolball te spelen tijdens teamuitjes. Een combinatie van poolbiljart en voetbal. Bezoekers voetballen dus eigenlijk op een grote pooltafel in de safaritent!

Benieuwd hoe wij deze tent extra hebben verstevigd vanwege de lengte?
Remco legt het u graag uit. 

Safaritent Kopen Bedrijfsuitjes

Kleine safaritent in de bomen

Een uniek avontuur tussen de bomen, in het hart van Wildpark Grotte de Han. Diverse safaritenten XS zijn in de hoogte gespannen tussen de bomen. Voorzien van een groot matras en twee comfortabele stoeltjes op het overdekte terras, kunnen gasten genieten van het uitzicht van de dieren in de vallei.

Benieuwd hoe u een unieke overnachting kunt aanbieden?
Bekijk de video hier en laat u inspireren

Kleine safaritent kopen glamping

Een safaritent voor ieder event

Evenementenorganisaties zien de behoefte aan comfort tijdens de overnachting toenemen en aangezien het aantal festivals wereldwijd stijgt, neemt deze behoefte ook zichtbaar toe. Een aantal grote (internationale) festivals hebben al koers gezet door een diversiteit in overnachtingsmogelijkheden aan te bieden.

Zo was onze safaritent XS al te vinden op menig festival en bruiloft.
Kijk maar eens naar de video van Rechargers!

Glamping tent festival Mysteryland

Glamping tenten als vergaderlocatie

Wie zegt dat vergaderen saai hoeft te zijn? Bij Buitenoverleg in Wijchen kunnen de gasten vergaderen in een ruime Outstanding Lodge aan het water. De safari lodge is ruim 40m2 groot en ingericht voor ca. 20 personen. Voor presentaties kan het aantal gasten zelfs tot 30 personen worden uitgebreid. Als dit geen inspirerende omgeving is, weten wij het ook niet meer!

Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens naar de foto’s hieronder!

Lodge tent kopen