Een lodgetent met sanitair

De voordelen van een lodgetent inclusief sanitair

Bij de aankoop van een nieuwe lodgetent, heeft u de keuze tussen een lodgetent inclusief sanitair of een tent exclusief sanitair. Een tent met sanitair heeft diverse voordelen voor uw gasten, maar ook voor u als campingeigenaar heeft een tent met sanitair zo zijn voordelen. Denk hierbij aan de niet noodzakelijke aanwezigheid van een sanitair gebouw in de nabije omgeving van de tenten. Wilt u een lodgetent aanschaffen, maar bent u niet zeker of u hierbij ook sanitair wilt, dan informeren we u graag over alle voor- en nadelen.

Vraag ons om advies!

luxe glamping tent met sanitair

Een lodgetent met sanitair heeft voordelen voor uw gast

Er is natuurlijk één voor de hand liggend voordeel voor uw bezoekers, als u kiest voor een lodgetent inclusief sanitair. Dit voordeel is dat zij de tent niet uit hoeven om gebruik te maken van het toilet of als ze willen douchen. Zeker in de nacht is het fijn als uw gasten niet over de camping heen hoeven te lopen. Een badkamer in een lodgetent bevat zowel een mooi toilet als een fijne douche. Gebruikt u onze lodgetent als groepsaccommodatie of horecagelegenheid, dan maakt een toilet de luxe van de lodgetent compleet.

Ook voor u heeft een lodgetent inclusief sanitair voordelen

Als campingeigenaar heeft u ook voordeel van de aanwezigheid van sanitair in een lodgetent. De tenten hoeven namelijk niet op loopafstand van een sanitair gebouw te staan. Daardoor bent u veel vrijer in het kiezen van een geschikte plaats voor de lodgetenten. Want deze luxe verblijven wilt u natuurlijk graag op de mooiste locatie van uw camping plaatsen. Op een mooie locatie genieten uw gasten binnen van het luxe interieur en buiten de lodgetent van de prachtige omgeving.

Daarnaast wordt uw doelgroep met lodgetenten met sanitair nog groter!

De voordelen van een lodgetent zonder sanitair

Afhankelijk van het gebruiksdoel, kan een lodgetent zonder sanitair ook een slimme keuze zijn. Bijvoorbeeld als u de ruimte in de tent graag optimaal wilt benutten. Zo kan er in een lodgetent zonder sanitair meer slaapgelegenheid worden gecreëerd. Daarnaast is het ook mogelijk om meer speelgelegenheid te creëren in de overgebleven ruimte in de tent. Is de lodgetent bedoelt als groepsaccommodatie, dan kunnen er meer mensen in verblijven als er geen sanitair in de tent aanwezig is.

Welke lodgetent inclusief of exclusief sanitair is de beste optie voor u?

Bij Outstanding hebben we meerdere prachtige lodgetenten. Ontdek bijvoorbeeld onze prachtige Outstanding Lodge. Bij deze tent is ook een bovenverdieping mogelijk, zodat uw gasten werkelijk zeeën van ruimte hebben. Maar bekijken ook onze Medley Lodge die geschikt is voor heel diverse doeleinden. Met de Royal Lodge haalt u ons meest exclusieve model in huis. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies over welke lodgetent het beste bij u past. Of u nu kiest voor een lodgetent met sanitair, een safaritent met sanitair of een tent zonder sanitair, met al onze tenten biedt u uw gasten altijd een luxueus verblijf.