De klassieke safaritent

De klassieke safaritent in volle glorie

De klassieke safaritent, het begin van glamping. Een veelzijdige en daardoor populaire safaritent. Hoewel er tegenwoordig veel keuze is op het gebied van safaritenten en lodges, blijft deze klassieker zijn populariteit behouden. En dat is ook niet vreemd! Onze Safaritent Wood is namelijk de ideale gezinsaccommodatie. Er is precies genoeg ruimte om een groot gezin te huisvesten, maar toch is de tent niet te kolossaal. Met een ingebouwde keuken en optionele badkamer is de tent van alle gemakken voorzien. Zo komt u tegemoet aan de wens van uw gasten: Het echte kampeergevoel, maar dan met net wat meer luxe.

safaritent glamping luxe kamperen buitenland

Welke van onze tenten past bij uw doeleinden?

Om u bij de keuze te helpen hebben we van deze mooie tent drie standaard formaten beschikbaar. Alle tenten zijn voorzien van een grote luifel, waardoor regen geen spelbreker meer is om van het buitenleven te genieten. Onze AN3 Wood is geschikt voor 2 tot 4 personen. Met een totale oppervlakte van 5 bij 5 meter hebben uw gasten alle ruimte. De AN4 Wood kan tot 6 personen huisvesten en in onze AN5 Wood verblijven gemakkelijk 8 personen. Uw keuze hierin hangt er natuurlijk vanaf wat voor andere verblijven u op uw park heeft en wat uw doelgroep is.

glamping tent luxe kamperen

Creëer gemakkelijk meer ruimte door de tent te verlengen

Zijn de standaard opties u toch wat te krap? De tent is gemakkelijk te verlengen met extra delen. Zo krijgt uw safaritent precies het formaat wat u wilt. De steigerhouten wanden met compriband bieden uw gasten extra privacy. Wilt u een echte blikvanger op uw park? Ga dan de hoogte in met uw tenten. Met behulp van stevige palen verhogen we de tent tot maar liefst 2,30 meter. Hiermee creëert u een waar hoogtepunt voor uw gasten. Daarnaast is de ruimte onder de tent op deze manier ook te gebruiken, waardoor u alle ruimte optimaal benut.

safaritent xs op hoogte

Tenten met een optimale levensduur

Doordat wij altijd kiezen voor de beste materialen, hebben al onze safaritenten een optimale levensduur. Denk hierbij aan verduurzaamd hout, sterke frames en geïmpregneerd tentdoek. Ons kwalitatieve TenCate tentdoek voorkomt schimmel. De binnententen bestaan bewust uit losse delen, zodat ze gemakkelijk te verlengen of te vervangen zijn.

Dankzij onze ervaring blijven we onze safaritenten continu verbeteren. Zo hebben we eindkoppelingen ontwikkelt die de levensduur van de tent ten goede komen.

Door onze innovatieve ideeën en ons oog voor duurzaamheid kunt u altijd rekenen op Outstanding tenten van de hoogste kwaliteit.

safaritent kopen lange levensduur

Bekijk onze safaritent Wood in de showroom

Een goede indruk krijgt u natuurlijke het beste als u de tent met eigen ogen ziet. Daarom zijn al onze safaritenten te bekijken in onze showroom in Renswoude.

Daarnaast geeft onze website een goed beeld van verschillende safaritenten die wij hebben mogen plaatsen. Bekijk bijvoorbeeld hier hoe de Wood er van binnen uitziet of hier hoe u een veld vol safaritenten kunt vormgeven.

Bent u overtuigd van de charme van de klassieke safaritent? Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor alle mogelijkheden.

Glamping tent kopen met hoge levensduur