De Glamping lodge

De voordelen van een glamping lodge voor uw camping

Overweegt u de aanschaf van een glamping lodge voor uw camping of andere recreatieonderneming? Dat is een slimme investering! Met een glamping lodge trekt u een nieuw publiek naar uw camping toe en vergroot u zodoende uw omzet. Daarnaast is het een aanwinst voor de uitstraling van uw camping. Bij Outstanding hebben we verschillende glamping lodges waar er zeker één bij zit die aan uw wensen voldoet. Lees meer over alle voordelen van een glamping lodge voor uw bedrijf.

Lodgetent kopen met sanitair

Een luxueus verblijf in een lodge

Glamping is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Vakantiegangers zijn namelijk op zoek naar unieke ervaringen. Het verblijf in een glamping lodge zal hen zeker lange tijd bijblijven! Het voordeel van een glamping lodge is dat uw gasten van alle gemakken zijn voorzien. Ze hoeven geen tent en complete inventaris van huis mee te nemen en zich niet bezig te houden met het op- en afbouwen. Toch kunnen ze tijdens hun vakantie alsnog dat echte campinggevoel ervaren. ’s Ochtends voor de tent ontbijten op een ruim terras, overdag lekker buiten zijn en ’s nachts heerlijk slapen op goede bedden. Zo’n vakantie gunt u uw gasten toch ook?

luxe glamping lodge met sanitair

Voorbereid op de toekomst met een lodge

Een ander voordeel is dat u met een glamping lodge bent voorbereid op de toekomst! De vraag naar glamping zal ook de komende jaren namelijk alleen maar toenemen. Mensen zijn in het dagelijks leven erg druk en op vakantie willen ze maar één ding: uitrusten. En hoe kan dat nu beter dan in een luxe lodge? Met onze lodges spreekt u een extra gevarieerd publiek aan.  En met een groter publiek, creëert u een stabielere inkomstenbron. Maak uw bedrijf toekomstbestendig en kies voor het aanbieden van overnachtingen in een glamping lodge of andere safaritent.

luxe glamping lodge compleet

Het voordeel van een lodge kopen bij Outstanding

Outstanding is hét adres voor uw nieuwe glamping accommodaties. In ons ruime aanbod zit namelijk altijd een lodge of andere safaritent die aansluit bij uw wensen. Daarnaast bieden we een zeer complete service aan. Dat begint al bij de oriëntatie, waarbij we u graag helpen met een persoonlijk advies of een berekening van uw rendement. Heeft u bijzondere wensen? We gaan de uitdaging graag aan een tent te realiseren die volledig aansluit bij uw droom! Daarnaast helpen we u graag met een luxe glamping interieur. Vervolgens verzorgen we zowel het transport, de opbouw en de volledige inrichting. Want wij zijn pas tevreden, als u dat bent!

glamping lodge met sanitair

Welke glamping lodge voldoet aan uw wensen?

Weet u al welke glamping lodge aansluit bij uw wensen? Van de luxe Outstanding Lodge met een optionele extra verdieping, tot de Medley Lodge die we kunnen omtoveren tot kinderparadijs met klimmuur en glijbaan, we hebben zeker de lodge waar u naar op zoek bent! Neem ook zeker een kijkje bij onze Royal Lodge, die de verwachtingen van uw gasten ruimschoots zal overtreffen! Wilt u onze lodges in het echt zien? Dan ontvangen we u graag voor een bezoek in de showroom. Heeft u andere vragen waar u mee kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten!