TenCate Campshield®

Uw tent in brandwerend materiaal

Al onze modellen zijn verkrijgbaar in brandwerend materiaal. Campshield® genaamd. Ook deze stof is – net als onze reguliere tentdoek – voornamelijk gemaakt van TenCate stof.

Het TenCate Campshield® tentdoek heeft vlamvertragende eigenschappen. De vezels in dit materiaal bieden extra veiligheid en bescherming. Het weefsel zorgt voor vlamvertraging aangezien het bestand is tegen schroeien, gloeien en vonken. Hierdoor wordt het ontstaan van vuur of brand afgeremd en de uitbreiding van vuur vertraagd.

 

TenCate Campshield

Wat is Campshield® precies?

TenCate Outdoor Fabrics heeft een innovatief weefsel met vlamvertragende eigenschappen ontwikkeld. Het is een unieke mix van vier vezels waardoor het doek in de vezel zowel vlamvertragend als ademend en vochtregulerend is.

TenCate Campshield

Over TenCate Outdoor Fabrics

TenCate Outdoor Fabrics is een internationaal opererende onderneming in de textieltechnologie. Het is wereldwijd een van de marktleiders met een toonaangevende naam op de markt van tentdoek.

Het tentdoek van TenCate is niet zomaar tentdoek. Het doek is gebouwd op 300 jaar ervaring en innovatie. De familie Ten Cate begon al in de 17e eeuw met de productie van textiel. De kennis zit dus in de genen van het bedrijf. Ze weten dan ook alles van het spinnen, het weven en het veredelen van textiel.

TenCate Outdoor Fabrics