Safaritent voor glamping kopen?

Een ideale tent voor uw glamping kopen

Wilt u inspelen op de toenemende vraag van uw gasten en een safaritent voor glamping kopen? Tussen onze safaritenten en safarilodges zit ongetwijfeld de tent die u zoekt. Met onze tenten kunt u uw gasten alle comfort en luxe bieden die u voor ogen heeft. En wilt u het net even wat anders dan de formaten die op onze website staan? Met onze uit voorraad leverbare delen maken we uw tent helemaal op maat. Zo realiseren we samen uw perfecte glamping tent.

Een safaritent of safarilodge voor uw glamping kopen?

Als u wilt inspringen op de groeiende vraag naar luxe accommodaties, is het kopen van een safaritent of safarilodge een slimme beslissing. Onze tenten bieden uw gasten namelijk alles wat zij wensen van een vakantie. Een luxe onderkomen, slapen in een lekker bed, maar tegelijkertijd de charme van het buitenleven ervaren. Al onze tenten en lodges bevatten alles wat uw gasten nodig hebben voor een fijne glamping vakantie. Maar al onze tenten hebben hun unieke eigenschappen. Heeft u bijvoorbeeld weinig ruimte, dan is het handig een tent voor glamping te kopen die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Heeft u genoeg ruimte en wilt u grote groepen ontvangen? Dan zijn onze lodges een passende keuze.

Optimaal rendement per vierkante meter

De Safaritent XS is onze kleinste tent, maar draagt die naam met trots. Want deze tent biedt volop mogelijkheden. Zo is het de perfecte trekkerstent, maar kan de tent ook op hoogte worden geplaatst! Met een zithoek en keukenblok onder de tent creëert u een unieke locatie voor uw gasten.

Zoals de naam al zegt, ook onze Compact is een compacte tent. Ideaal als u niet al teveel ruimte beschikbaar heeft en toch een nieuwe tent voor glamping wilt kopen. Met een keuken, zithoek en slaapkamer is alles aanwezig voor een fijne vakantie. In het ruimste formaat is de tent bovendien geschikt voor 6 personen.

Ruime safaritenten voor uw glamping te koop

Wellicht bent u voor uw doelgroep op zoek naar een ruime tent voor glamping. Bij dat beeld passen onze grotere safaritenten en natuurlijk de lodges. Iedere tent heeft zijn eigen unieke mogelijkheden, zoals de Outstanding lodge met extra verdieping of de Medley Lodge met klimmuur en glijbaan binnenin de tent. Iedere ondernemer heeft zijn eigen beeld bij het aanbieden van glamping. Daarom willen we voor elke ondernemers een passende tent voor glamping te koop aanbieden. Heeft u dus onconventionele ideeën wat betreft uw nieuwe safaritent of lodge? We gaan de uitdaging graag aan!

Een compleet pakket voor een glamping kopen

De echte glamping ervaring is natuurlijk pas echt compleet als het hele plaatje klopt. Daarbij gaat het niet alleen om het uiterlijk van de tent, maar ook om het interieur. De meubels, de vloer, de gordijnen. Bij Outstanding verzorgen we graag dat hele plaatje voor u. Zo leveren we niet alleen de meest bijzondere tenten, ook het volledige interieur vindt u bij ons. En met volledig bedoelen we ook echt volledig, tot aan de onderzetters en kaasschaaf aan toe. Daarbij hebben we diverse opties voor de stijl van het interieur, zodat de perfecte optie er voor iedereen zeker bijzit.

Wanneer laat u uw droom uitkomen en gaat u glamping aanbieden op uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op!