Safaritent houten frame

Vind uw safaritent met houten frame bij Outstanding!

Op zoek naar een hoogwaardige safaritent met houten frame? Outstanding levert de tent die u zoekt. Onze prachtige tenten zijn opgebouwd met stevige houten frames, die weer en wind doorstaan. En dankzij de ruime keuze in modellen vindt u zeker de tent die voldoet aan uw wensen. Outstanding levert niet alleen uw safaritent, ook voor de volledige inrichting hiervan bent u bij ons aan het juiste adres. Advies nodig over het opstarten van uw glamping, de inrichting van de tent of zoekt u een safaritent op maat? Ons enthousiaste team staat voor u klaar!

Safaritent op maat

Een safaritent met houten frame van de hoogste kwaliteit

Bij de realisatie van onze tenten gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Ook bij de keuze van onze houten frames heeft dit een grote rol gespeeld. Wij hebben namelijk gekozen voor frames van 100 mm dik, in plaats van de veelgebruikte 80 mm frames. De 100 mm frames zijn namelijk twee keer zo sterk en creëren daardoor vanzelfsprekend sterke tenten. Uitgevoerde constructieberekeningen geven de garantie dat de tent een stuwdruk en windkracht van maximaal  0.25kN/m² aankan. Dit staat gelijk aan een windkracht Beaufort 8. Tenten van onze klanten hebben zelfs stormen met windkracht Beaufort 11 doorstaan.

Ook in het buitenland kunt u vertrouwen op onze ijzersterke houten frames

De tenten van Outstanding worden niet alleen in Nederland geplaatst, maar zijn wereldwijd al in ruim 50 landen te vinden. En ook hier spelen onze sterke houten frames een grote rol. Want het is belangrijk dat ze harde wind en ook storm doorstaan. Voor landen met veel sneeuwval hebben we tenten met speciale sneeuwframes. Deze frames zorgen ervoor dat de tenten bestand zijn tegen maximale sneeuwbelasting. Ook in koudere klimaten kunnen uw gasten daardoor onbezorgd genieten van een vakantie in de prachtige safaritenten van Outstanding.

Ontdek welke tent bij uw wensen aansluit

Welke tent voldoet aan al uw wensen? Is het één van onze compacte tenten of zoekt u juist een tent met veel ruimte? Van onze Compact tot de ruime Royal Lodge, we hebben zeker de tent die u zoekt! Bijzondere wensen wat betreft de inrichting of het formaat? We denken graag met u mee. En heeft u onze thermotenten al ontdekt? Deze volledig geïsoleerde tenten zorgen ervoor dat u vier seizoenen lang glamping kunt aanbieden aan uw gasten. De glazen pui zorgt ervoor dat de buitenbeleving behouden blijft. Ideaal als u uw gasten ook in de winter welkom wilt heten.

Meer informatie over uw safaritent met houten frame

Zoekt u meer informatie over onze safaritenten? Of het nu gaat om de houten frames die we gebruiken, het succesvol starten van een nieuwe glamping of een passend interieur voor uw tent, onze adviseurs staan voor u klaar. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom om kennis te maken met onze tenten en alle mogelijkheden. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Vraag dan gemakkelijk meer informatie aan via onze website. We maken ook met plezier een persoonlijke rendementsberekening voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wanneer genieten uw gasten van een vakantie in een luxe safaritent?