Safaritent bouwer

Outstanding, uw gedreven safaritent bouwer

Outstanding is de gepassioneerde safaritent bouwer die u zoekt. Onze passie is namelijk om de mooiste én beste safaritenten te bouwen. Want het gaat bij een safaritent niet alleen om een karakteristiek uiterlijk, ook de kwaliteit is van groot belang. Een hoge kwaliteit zorgt voor een veilig verblijf voor uw gasten en een lange levensduur. Door continue innovatie hebben we deze combinatie weten te perfectioneren. Koopt u dus een safaritent van Outstanding, dan heeft deze tent niet alleen ‘de looks’, maar is deze vanzelfsprekend ook van de allerhoogste kwaliteit. Daardoor heeft u jarenlang plezier van uw tent(en).

Een tent op maat van uw safaritent bouwer

Een safaritent direct van de bouwer of fabrikant kopen heeft diverse voordelen. Eén van die voordelen is dat wij uw tent op maat kunnen maken! We hebben veel verschillende modellen tenten die in diverse formaten leverbaar zijn. Maar voldoet een bepaald formaat net niet aan al uw wensen? Dan denken we graag met u mee. Bijvoorbeeld door een tent langer te maken of anders in te delen. Heeft u speciale wensen voor uw nieuwe safaritent of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend gesprek.

 

Volop keuze uit de mooiste safaritenten

Wat voor safaritent mogen we voor u bouwen? Bent u op zoek naar een echte gezinstent, waarin zij van alle gemakken zijn voorzien? Of mag het juist een slag kleiner of groter zijn? Ontdek de vele modellen van Outstanding. Van onze kleinste Safaritent XS en de vele modellen ertussenin, er is altijd een tent die aansluit bij uw wensen. Naast de functie van vakantie accommodatie, zijn onze tenten voor veel andere activiteiten inzetbaar. Denk aan een safaritent als restaurant, receptie of museum. Wat voor plannen heeft u op de planning? We helpen graag mee om uw dromen te realiseren!

 

Geniet 10 jaar lang van uw hoogwaardige safaritent

Een hoogwaardige safaritent waarvan u maar liefst 10 jaar lang kunt genieten: daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van de houten frames en het tentdoek tot de dakafspanning en de eindkoppelingen: voor al onze tenten gebruiken wij alleen de beste materialen. En dankzij verschillende innovatieve oplossingen hebben we hiermee een levensduur van maar liefst 10 jaar weten te realiseren. Onze tenten hebben daarbij vrijwel geen onderhoud nodig, waardoor u er nauwelijks omkijken naar heeft!

 

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Ons enthousiaste team staat klaar om uw wensen te verwezenlijken. Uiteraard kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over onze tenten, onze diensten of heeft u bijzondere wensen? U kunt altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies. We denken met u mee van begin tot eind. We hebben veel kennis over het starten van glampings en natuurlijk over de keuze van de juiste tent. Heeft u uw tent gevonden? Dan verzorgen wij niet alleen de productie, maar desgewenst ook het transport, de opbouw én de inrichting. Wanneer mogen we voor u aan de slag gaan?

 

Wat klanten over ons zeggen:

Dankzij meer dan 720 projecten in 52 landen, komt ons assortiment safaritenten en lodges voort uit bakken aan ervaring. Wij gaan elke dag met passie voor 100% kwaliteit en zijn trots op ons product! Klanten beoordelen ons met een 9,5 uit 70+ reviews ★ ★ ★ ★ ★.