Op zoek naar een lodgetent?

De koning onder de safaritenten

Een lodgetent is de koning onder de safaritenten. En zo zullen uw gasten zich ook zeker voelen als zij vakantie vieren in één van onze prachtige lodgetenten. Bij Outstanding heeft u een ruime keuze uit verschillende tenten. U vindt op de website verschillende lodges, die elk hun eigen kenmerken hebben. Daardoor is er voor elk doeleinde wel een geschikte lodgetent. Want wist u dat deze prachtige tenten niet alleen geschikt zijn als slaapaccommodatie, maar ook voor tal van andere doeleinden worden gebruikt? We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is met een safaritent van Outstanding.

De lodgetent als luxueus onderkomen voor uw gasten

Al onze safaritenten, ook de lodges, worden voornamelijk gebruikt om gasten te laten overnachten. En dat is in onze lodgetenten een echt feestje. Waar in een chalet of stacaravan toch het echte buitengevoel een beetje mist, ervaren de gasten dit in een lodgetent met zijn grote ramen juist optimaal. Ook qua luxe hebben uw gasten in onze lodges niets meer te wensen. Een fijn overdekt terras, het ruimtelijke gevoel in de tent, de goede kwaliteit van al het meubilair en de luxe van eigen sanitair maken het helemaal af. Als uw gasten eenmaal de luxe van een safari lodge hebben ervaren, willen ze nooit meer anders.

glamping tent hoge kwaliteit

Een groepsaccommodatie, winkel of restaurant

Onze lodgetenten zijn veelzijdig in het gebruik en dat is te zien aan de verschillende doeleinden waar ze voor worden gebruikt. Allereerst is een lodgetent natuurlijk een ideale groepsaccommodatie. Laat bijvoorbeeld een verdieping op de Outstanding Lodge zetten en profiteer van de extra slaapruimte die hiermee ontstaat. Maar met zijn stoere uitstraling past een lodgetent natuurlijk ook perfect als restaurant of receptie in een park. Ook zijn er bij onze klanten verschillende lodges in gebruik als (souvenir)winkel. Heeft u een bepaald doel voor ogen met een lodgetent en bent u benieuwd of we de tent hiervoor kunnen aanpassen? Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Lees meer over de:

glamping tent met sanitair

Welke lodgetent past bij uw wensen?

Bij Outstanding hebben we verschillende safari lodges met elk hun unieke mogelijkheden. Ligt uw focus qua doelgroep vooral op gezinnen? Dan is de Medley Lodge een goede keus. In deze tent kunt u namelijk een klimmuur en glijbaan laten plaatsen. Zo is zelfs slecht weer geen spelbreker meer voor het speelplezier. Maar ook de Outstanding Lodge is door de optionele bovenverdieping zeer geschikt als gezinstent. Echt uitpakken? De Royal Lodge heeft het allemaal: Ruimte, luxe en maar liefst twee terrassen.

Een lodgetent op maat

Op onze website staan bij elke lodgetent 3 standaard formaten. Maar we leveren graag die tent waar u naar op zoek bent, we daarom maken we graag een tent op maat. Het is bijvoorbeeld prima mogelijk om een tent te verlengen om meer ruimte te creëren. En natuurlijk kan ook de indeling van de tenten aangepast worden naar uw wensen. Ons doel is het vinden van de perfecte tent voor uw bedrijf. Geef uw wensen dus aan ons door en we gaan samen op zoek naar de lodgetent die past bij uw droom.

Ontdek onze:

lodge tent luxe kamperen