Maak kennis met onze nieuwe tenten

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van twee nieuwe modellen. Alle afdelingen binnen ons bedrijf waren nauw betrokken bij het ontwikkelproces. Van de inventarisatie van de klantbehoefte door ons salesteam tot de technische ontwikkeling door ons productteam

Bij Outstanding zijn we continu bezig met innovaties. We houden de markt scherp in de gaten en inventariseren de behoeften van onze klanten. Het kunnen bieden van een beleving is een must. Daarnaast vervangen we de Outstanding Lodge. We nemen de voordelen en verbeterpunten van dit model mee bij de ontwikkeling van onze nieuwe modellen. Ook merken we dat er behoefte is aan een grote en stevigere variant van de Safaritent XS. Een compacte trekkershut met extra leefruimte.

Met trots presenteren we u het resultaat: de Ranger Lodge en Safaritent Fellow!

Ranger lodge safaritent nieuw model

Knusse Safaritent Fellow

Op zoek naar een safaritent die weinig ruimte inneemt maar toch luxe biedt aan uw gasten? Dan is de safaritent Fellow de beste keuze!

De Safaritent Fellow is het kleine broertje van onze Safaritent Compact. Deze knusse tent neemt weinig ruimte in maar biedt uw gasten toch voldoende leef- en opbergruimte. De Fellow is perfect voor kleinere gezelschappen die willen kamperen én genieten van luxe. Optioneel is de safaritent uit te breiden met een woonkamer, keuken én sanitair. Zo is de compacte safaritent van alle gemakken voorzien.

Avontuurlijke Ranger Lodge

Wilt u uw gasten een bijzondere beleving bieden? Dan bent u bij de Ranger aan het juiste adres!

We hebben het beste van de Medley Lodge en de Outstanding lodge gecombineerd in onze nieuwe Ranger Lodge. Deze ruimtelijke safarilodge is de perfecte uitvalsbasis voor avonturiers om de omgeving te verkennen. Optioneel kan er een unieke kleine tent geplaatst worden buiten op de bovenverdieping. Hierdoor hebben uw gasten het gevoel alsof ze in een boomhut slapen en kunnen ze genieten van een prachtig uitzicht op het hangnet.

Welke tent past bij u?

Zowel onze Ranger Lodge als de Safaritent Fellow is in meerdere formaten beschikbaar. Hierdoor is er altijd een safaritent of-lodge die bij uw gasten past. Vraag direct meer informatie aan of maak een afspraak met één van onze adviseurs. We vertellen je graag meer over de talloze mogelijkheden van onze nieuwe en huidige modellen.