Kampeervlot

Creëer een belevenis voor uw gasten met een kampeervlot

Een echt unieke overnachting of vakantie biedt u uw gasten met een kampeervlot. Op een drijvend vlot in het water staat een heuse safaritent waar uw gasten in alle luxe kunnen overnachten. En wat slaapt er nu lekkerder dan op een comfortabel bed in slaap gewiegd te worden op kabbelend water? Heeft u water op uw camping of park en wilt u meer weten over de mogelijkheden van kamperen op het water? Met Outstanding maakt u deze droom waarheid! Lees alles over het vlot, de safaritent en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Van alle gemakken voorzien op een kampeervlot

Vakantiegangers zijn steeds vaker op zoek unieke belevingen. En die unieke beleving biedt u hen met het overnachten op een vlot in een luxe safaritent. In onze safaritenten zijn uw gasten namelijk van alle gemakken voorzien. Onze ruime safaritent Wood heeft een luxe en stoere uitstraling en biedt alle ruimte voor een fijne vakantie. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u een keuken, slaapkamers, een zithoek én een badkamer in de tent laten plaatsen. Daarnaast is er voor de tent een veranda, waar uw gasten kunnen genieten van het uitzicht op het kabbelende water. En een duik nemen wordt op deze manier natuurlijk wel heel gemakkelijk.

Onze Safaritent Wood wordt nog specialer op het water

De safaritent Wood wordt het meest verkocht van al onze safaritenten. En dat is niet vreemd, want deze tent is van alle markten thuis. De tent is gebaseerd op de klassieke safaritent, waarmee het echte glampinggevoel direct boven komt. Daarnaast is hij vanwege zijn formaat uitstekend geschikt om een fijne vakantie te bieden aan gezinnen of andere gezelschappen. In de tent is voldoende ruimte voor alle faciliteiten die uw gasten nodig hebben. Met deze tent in combinatie met een kampeervlot biedt u hen een onvergetelijke ervaring!

Een succesvolle samenwerking tussen Outstanding en EasyFloat B.V.

Hoe werkt het dan precies, zo’n safaritent op een vlot? We begrijpen dat het wat vragen kan oproepen, want is zo’n vlot wel stevig genoeg? Bij Outstanding zijn we gespecialiseerd in het produceren van luxe en duurzame safaritenten van de allerhoogste kwaliteit. Met het maken van drijvende vlotten hebben we minder ervaring: daarom zijn we de samenwerking aangegaan met EasyFloat B.V. Dit bedrijf maakt lichtgewicht, duurzame en milieuvriendelijke vlotten, ook wel pontons genoemd. Ze hebben een hoge stabiliteit, een groot draagvermogen en een levensduur van maar liefst 20 jaar. Daarbij zijn ze onderhoudsvrij. Al deze eigenschappen samen maakt ze perfect om te dienen als heus kampeervlot!

glamping beurs

Ontdek de mogelijkheden van een kampeervlot voor uw bedrijf

Het bieden van overnachtingen op een kampeervlot is een nieuw concept en daardoor een extra mooie kans om een nieuwe doelgroep naar uw bedrijf te trekken. Wilt u vernieuwing doorvoeren op uw camping of andere onderneming, dan is dit een zeer interessante optie! Wilt u meer weten over onze safaritenten, de vlotten waar ze op geplaatst worden of hoe dit in zijn werk gaat? We vertellen u er graag meer over en geven uiteraard een advies op maat. Neem dus zeker contact met ons op!

Safaritent op maat