Hét adres voor uw glamping accommodaties

Welkom bij Outstanding in Renswoude

Bij ons betreedt u een wereld van luxe safaritenten, ruime safarilodges en innovatieve thermotenten. Bent u op zoek naar een luxe glamping accommodatie? Bij ons vindt u de accommodatie die aan al uw wensen voldoet. Door ons zeer ruime én diverse aanbod kunnen we altijd een oplossing op maat aanbieden. Van een compacte tent waarbij de ruimte optimaal wordt benut tot een luxe lodge met zeeën van ruimte voor uw gasten. Maar ongeacht het formaat of uiterlijk, in al onze accommodaties wordt het echte glamping gevoel door uw gasten optimaal ervaren!

glamping tent luxe kamperen

Safaritenten van de hoogste kwaliteit bij Outstanding Renswoude

Bij de aanschaf van een safaritent is natuurlijk de kwaliteit van de tent van belang. Bij Outstanding blijven we onze tenten continue vernieuwen, waardoor u altijd profiteert van de hoogste kwaliteit. Naast de hoogwaardige materialen waaruit onze tenten zijn opgebouwd, blijven we ook altijd zoeken naar manieren om de levensduur van onze tenten nog verder te optimaliseren. Daardoor hebben we een levensduur van maar liefst 10 jaar weten te realiseren. En door de hoge kwaliteit van de materialen, is er in die 10 jaar vrijwel geen onderhoud nodig aan de accommodaties.

lodge tent luxe kamperen

Een compleet ingerichte safaritent met meubilair wat bij u past

Bij glamping gaat het om het totaalplaatje. Allereerst moet de accommodatie zelf direct een gevoel van luxe en comfort oproepen. Al onze safaritenten, safarilodges en thermotenten zijn dan ook echte blikvangers. Maar niet alleen de accommodatie moet een bepaalde mate van luxe uitstralen, ook het interieur kan daarbij natuurlijk niet achterblijven. Kiest u voor een compleet ingerichte tent, dan heeft u keuze uit onze diverse interieurlijnen. Van avontuurlijke en stoere steigerhouten meubels tot een hotel chic interieur, in ons ruime assortiment vindt u zeker een interieur wat bij uw wensen aansluit.

Alles is mogelijk bij Outstanding Renswoude

Als leverancier van glamping accommodaties denken we graag met u mee. Daarvoor zetten we nét dat stapje verder. Heeft u dus bijzondere wensen? Laat het ons zeker weten! Zo hebben we al onze tenten al eens enkele meters boven de grond mogen plaatsen. Maar ook het gebruiken van onze tenten voor een heel ander doel dan overnachtingen is mogelijk. Onze safaritenten worden bijvoorbeeld ook ingezet als receptie, restaurant, souvenirshop of museum. En wat dacht u van een zeer sfeervolle vergaderlocatie? De mogelijkheden van onze tenten zijn eindeloos!

luxe glamping tent

Een snelle levering van uw safaritenten

Nadat u uw safaritent heeft gekocht, wilt u deze natuurlijk ook zo snel mogelijk in gebruik gaan nemen. Door onze ruime voorraad en ons ervaren team, kunnen wij uw safaritenten op korte termijn leveren. Zo hoeft u niet lang af te wachten, maar staan uw tenten gereed voor u er erg in heeft! Wij verzorgen namelijk het transport en de volledige opbouw voor u, zowel in binnen- als buitenland.

Uw compleet ingerichte tent staat klaar voor de eerste gasten op het moment dat wij uw terrein verlaten.

Bent u op zoek naar een leverancier van safaritenten waar kwaliteit en service vanzelfsprekend zijn? Maak vandaag nog een afspraak bij Outstanding in Renswoude of vraag meer informatie aan over de safaritent(en) van uw voorkeur!

luxe glamping lodge met sanitair