Glampingtent van hout

Ontdek onze bijzondere glampingtent van hout

Een nieuw concept in de glamping wereld, een glampingtent van hout! Outstanding heeft de perfecte oplossing gevonden om uw gasten het hele jaar door een unieke glampingervaring te bieden. Onze houten glampingtenten zijn volledig geïsoleerd, waardoor er in alle jaargetijden een behaaglijke temperatuur in de tenten kan worden gerealiseerd. Zo heeft u niet alleen in de zomermaanden, maar het hele jaar door profijt van uw tenten! Want ook in de herfst- en wintermaanden is het voor uw gasten heerlijk om zo dicht bij de natuur te kunnen verblijven.

Thermo Tent Compact Outstanding

Ook bij een glampingtent van hout volop natuurbeleving

Heeft u het idee dat in een glampingtent van hout de natuurbeleving erop achteruit gaat? Dat is in onze houten thermotenten zeker niet het geval! De voorkant van de tent bestaat namelijk uit een grote glazen pui, waardoor buiten en binnen naadloos in elkaar overlopen. Daarnaast hebben de tenten natuurlijk een fijne veranda, waardoor er met een lekker dekentje ook in koude maanden buiten gezeten kan worden. U heeft bij Outstanding een ruime keuze bij het kopen van een glampingtent van hout. Onze thermotenten zijn namelijk in verschillende modellen én formaten leverbaar. Daardoor leveren we een tent die helemaal past bij uw wensen. Een optimaal rendement per vierkante meter of een zo ruim mogelijk verblijf voor uw gasten? Het kan allemaal!

Thermo Tent Compact Outstanding

Een hoogwaardige glampingtent van hout

De tenten van Outstanding zijn stuk voor stuk van Outstanding kwaliteit. We gebruiken voor onze tenten namelijk alleen maar de beste materialen. De stevige panelen die we gebruiken zijn onze KOMO-keur en FSC verduurzaamd. Daarnaast gebruiken we 100 mm frames die dubbel zo sterk zijn als de veelgebruikte 80 mm frames. Ook de eindkoppelingen van onze constructies verlengen de levensduur van uw tent(en). De mooie vinylen vloeren en steigerhouten wanden die zijn afgewerkt met compriband maken het plaatje helemaal compleet. Onze tenten stralen van onder tot boven de hoogste kwaliteit uit!

Volledige service bij het kopen van uw glampingtent

Het kopen van een glampingtent van hout is een beslissing die u vaak niet in één dag maakt. Ons team helpt u dan ook graag bij het maken van een passende keuze voor uw situatie. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies wat punten zijn om op te letten bij het uitkiezen van uw nieuwe tent. We denken actief met u mee, laten u de verschillende mogelijkheden zien en geven een advies op maat voor uw persoonlijke situatie. Want elke ondernemer heeft natuurlijk andere wensen voor zijn nieuwe tent(en)!

Glamping Lodgetent kopen Outstanding

Een bijzondere beleving voor uw gasten in een glampingtent van hout

Wilt u uw gasten een unieke ervaring aanbieden? Een verblijf in een glampingtent van hout zullen ze niet snel vergeten! Het volledig verzorgde interieur wat u bij ons kunt vinden maakt deze ervaring nog unieker. Het echte buitengevoel ervaren, maar dan in een tent waarin uw gasten van alle gemakken zijn voorzien! Heeft u andere gebruiksdoelen voor ogen met de glampingtenten van hout? We denken graag mee over innovatieve ideeën, neem ook in dat geval dus zeker even contact met ons op. Benieuwd naar alle mogelijkheden? We vertellen u er met plezier meer over!