Glamping tent kopen in Nederland

Een glamping tent kopen in Nederland

Een hoogwaardige glamping tent kopen in Nederland? U vindt de tent die u zoekt bij Outstanding! Een ruim assortiment, hoge kwaliteit en adviseurs die met u meedenken en een advies op maat geven. Zo maakt u een optimale start bij het aanbieden van glamping op uw camping. Omdat glamping steeds populairder wordt, is het heel interessant om hierop in te spelen. U vergroot hiermee de diversiteit van uw onderneming en uw doelgroep. Natuurlijk zijn glamping tenten ook voor tal van andere doeleinden inzetbaar, zoals het gebruik als groepsaccommodatie, restaurant of receptie.

Uw ideale glamping tent kopen in Nederland bij Outstanding

In ons ruime assortiment glamping tenten vindt u ongetwijfeld uw ideale tent. Van compacte en efficiënt ingerichte tent en een zeer ruime lodge tot een volledig geïsoleerde thermotent: we hebben voor alle vormen van glamping een geschikte accommodatie. Omdat veel tenten in meerdere formaten leverbaar zijn, is er vrijwel altijd een model met een maatvoering die u aanspreekt. En zou u de tent graag net wat anders zien? Een meter langer, extra ramen of een andere indeling: we leveren graag een tent op maat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

glamping tent luxe kamperen

Volledige verzorging van uw favoriete glamping tenten

Bij Outstanding maken we het niet alleen uw gasten, maar ook u zo gemakkelijk mogelijk. Zo kunt u zelf onze tenten opbouwen met onze uitgebreide bouwhandleidingen, maar bouwen wij ze ook met plezier voor u op! Een glamping tent is natuurlijk niet compleet zonder interieur. Voor een passend interieur bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Tussen onze verschillende interieurlijnen vindt u zeker meubels die u aanspreken. En niet alleen de meubels, maar ook alle accessoires verzorgen we voor u. Na de volledig verzorgde opbouw en inrichting van de tent kunt u direct de eerste gasten welkom heten in uw glamping tent!

interieur glamping tent

Wereldwijd vervoer van onze professionele glamping tenten

Niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld komt u de tenten van Outstanding tegen. Op het moment van schrijven staan onze tenten in maar liefst 52 landen wereldwijd. In veel van deze landen hebben wij een adviseur die goed op de hoogte is van de lokale markt. Heeft u dus plannen om in het buitenland met glamping te beginnen met tenten van een Nederlandse leverancier? Ook daarvoor is Outstanding dé juiste partner! Wij verzorgen het vervoer van uw tent(en) en geven u een advies op maat voor een vliegende start met glamping, waar ook ter wereld.

Glamping tent opbouwen

Een advies op maat voor uw glamping tenten

Bij het kopen van een glamping tent in Nederland is het fijn als er iemand met u meedenkt. Daarom geven wij alle geïnteresseerden in onze glamping tenten graag een advies op maat. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijke rendementsberekening, waarmee u er achter komt hoeveel rendement een tent u gemiddeld zal opleveren. Daarnaast denken we met plezier mee over het type tent en over de verdere invulling van glamping op uw camping of andere onderneming. Benieuwd naar alle mogelijkheden die we u kunnen bieden? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan over alle mogelijkheden!

Innovatieve glamping safaritent