Glamping lodgetent

Vind uw ideale glamping lodgetent bij Outstanding

Met een glamping lodgetent heeft u het perfecte vakantieverblijf voor uw gasten in bezit. Deze ruime tenten zijn van alle gemakken voorzien en bieden uw gasten de echte glamping ervaring. Met het aanbieden van glamping vergroot u de inkomstenbronnen van uw park of camping. Met onze luxe tenten spreekt u een nieuwe doelgroep aan, waar veel potentie inzit! De vraag naar een luxere onderkomen, maar wel met behoud van het campingleven, wordt namelijk steeds groter. Als slimme ondernemer speelt u hierop in met de aanschaf van deze bijzondere lodgetenten. Daarbij zijn onze lodgetenten ook voor tal van andere mogelijkheden inzetbaar!

Een ruime keuze aan verschillende lodgetenten

Outstanding heeft diverse lodgetenten, die ieder hun eigen bijzondere eigenschappen hebben. Zo is de Medley Lodge een prachtige tent met een open uitstraling door de entree aan de lange zijde. Leuk extraatje: deze tent kan geleverd worden met glijbaan en klimmuur! De luxe versie van de Medley Lodge is de Royal Lodge. Dit exclusieve model heeft maar liefst twee terrassen en biedt zelfs genoeg ruimte voor 10 personen. Een luxe badkamer, een ruime keuken, in deze tent past het allemaal. Natuurlijk mag ook de Outstanding Lodge niet ontbreken in dit rijtje. De optionele extra bovenverdieping, maakt deze ruime tent zeer geschikt als groepsaccommodatie. Maar ook voor gezinnen is deze extra ruimte mooi meegenomen.

Koop een glamping lodgetent op maat

Hoeveel ruimte heeft u voor uw lodgetenten beschikbaar? En wat zijn uw precieze wensen? De Medley en Outstanding Lodge zijn standaard leverbaar in verschillende formaten. Heeft u genoeg aan het kleinste formaat of wilt u het liever een slagje groter? Het is allemaal mogelijk! Daarnaast denken we graag met u mee als u speciale wensen heeft. Wilt u een tent net wat anders ingericht of toch een extra meter erbij? Ons enthousiaste team verzorgt graag een tent op maat die tegemoet komt aan al uw wensen!

Een glamping lodgetent van de hoogste kwaliteit

Koopt u een lodgetent van Outstanding, dan koopt u een tent van de hoogste kwaliteit. Onze tenten worden namelijk gemaakt van de beste materialen. Denk aan hoogwaardige ademende TenCate tentdoek die ervoor zorgt dat de tent niet gaat schimmelen. Maar ook de stevige houten frames, innovatieve eindkoppelingen en de dakafspanning dragen bij aan een hoge kwaliteit. En die hoge kwaliteit hangt samen met een lange levensduur! Van onze glamping lodgetenten heeft u namelijk maar liefst minimaal 10 jaar plezier. Uw tenten nog beter beschermen? Informeer naar onze winterhoes, die de tent in de koude maanden extra beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Gemakkelijk inzicht in uw investering

Benieuwd naar uw investering én natuurlijk het rendement van onze tenten? Het rendement van onze safaritenten berekent u gemakkelijk via onze website. Dankzij de gepersonaliseerde rendementsberekening weet u precies waar u aan toe bent en hoe snel u deze mooie investering heeft terugverdiend. Wilt u meer weten over onze producten of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan zeker even contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag met een passend advies. Weet u al precies welke tent de juiste glamping lodgetent is voor uw bedrijf? Vraag dan direct uw offerte op maat aan. U gunt uw gasten toch ook de luxe van dit fijne vakantieonderkomen?