De safari lodgetent

Een safari lodgetent kopen met tal van gebruiksdoelen

Een safari lodgetent kopen is alleen al een uitstekend idee vanwege de vele mogelijkheden die deze tent biedt. Naast de opties om uw gasten een luxueus vakantieverblijf aan te bieden, is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid de tent te gebruiken als horecagelegenheid. De unieke sfeer tijdens een diner in een safari lodgetent zullen uw gasten niet snel vergeten. En naast de horeca doeleinden, kan u deze tent ook inzetten als locatie voor uw receptie of winkel.

We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die u heeft met een safari lodgetent van Outstanding!

Ingerichte glamping lodge kopen

Een safari lodgetent kopen als gezinsaccommodatie

Het meest populair is en blijft de lodgetent als vakantieverblijf voor gezinnen. En wat voor vakantieverblijf! In onze lodges kunt u uw gasten werkelijk alles bieden wat ze maar verlangen. Een ruime keuken en luxe badkamer horen er al standaard bij, maar wat dacht u daarnaast van een klimmuur en glijbaan voor de kinderen? Met de Medley Lodge wordt deze kinderdroom werkelijkheid. En met de Outstanding Lodge is ook het creëren van een extra verdieping mogelijk, waarmee deze safari lodgetent plaats biedt aan maar liefst 8 personen.

lodge tent luxe kamperen

De perfecte groepsaccommodatie

Niet alleen voor gezinnen, maar ook voor grotere groepen is een safari lodgetent het perfecte onderkomen. In de Outstanding Lodge hebben groepen met de extra verdieping volop ruimte. Er kan zowel geslapen als gerecreëerd worden in deze luxe lodge. Maar ook de Royal Lodge heeft veel ruimte en is perfect om groepen onder te brengen. Er is dus zeker een lodge die perfect bij uw wensen past. De Medley Lodge en Royal Lodge zijn beide ook zeer geschikt om een sfeervolle recreatieruimte te realiseren. Geef ons uw wensen door en wij realiseren de geschikte lodgetent voor u.

Ontvang uw gasten in een unieke receptie

Wilt u uw gasten een bijzonder welkom geven op uw camping of bedrijf? Een ontvangst in een safari lodgetent zal zeker indruk maken. Het is dan ook de perfecte manier om de bijzondere uitstraling van de safaritenten op uw hele camping terug te laten komen. We maken de inrichting van uw lodge helemaal op maat voor uw receptie. Zowel de Medley Lodge als de Royal Lodge zijn zeer geschikt om als receptie te gebruiken. Met de juiste inrichting kunnen de lodges niet alleen als receptie worden ingezet, maar ook als restaurant of voor andere horecadoeleinden.

luxe glamping lodge met sanitair

Een safari lodgetent kopen van hoge kwaliteit bij Outstanding

Wilt u een safari lodgetent kopen om in te zetten als luxueus vakantieverblijf of heeft u er andere plannen mee zoals gebruik voor recreatie? Ongeacht wat uw doeleinden ook zijn, bij Outstanding hebben we de perfecte tent. En deze is uiteraard van de allerbeste materialen gemaakt. Door het gebruik van producten van hoge kwaliteit, zijn onze tenten bestand tegen weer en wind en hebben we een levensduur van 10 jaar kunnen realiseren. Bent u benieuwd wat onze safari lodgetenten voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Vraag meer informatie aan of neem direct contact met ons op.

We helpen u graag uw droom te verwezenlijken!

lodge tent luxe kamperen