Een luxe lodgetent

Een luxe lodgetent kopen die aan uw wensen voldoet

Wilt u de luxe lodgetent van uw dromen kopen? Bij Outstanding helpen we u graag deze droom waar te maken! Natuurlijk allereerst door het leveren van een prachtige tent die helemaal past bij uw wensen. Waar uw eigen wensen waarschijnlijk vooral liggen bij een hoge kwaliteit, een goed rendement en een lange levensduur, hebben uw gasten andere wensen. Zij zijn vooral op zoek naar comfort en een ruimte die fijn aanvoelt.

Tussen onze verschillende luxe modellen vindt u zeker een passende lodgetent. Daarnaast voorzien we u met plezier van een persoonlijk advies, bijvoorbeeld over het starten van uw eigen glamping of het inzetten van de tent voor andere doeleinden. Niet alleen voor de tent zelf, maar ook voor de verdere inrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Van alleen een advies tot de oplevering van een volledig ingerichte tent: Outstanding staat voor u klaar!

Glamping lodgetent kopen

Een luxe lodgetent volledig op maat gemaakt

Bij Outstanding vinden we het belangrijk om maatwerk te leveren. Zo zijn de Outstanding en Medley Lodge in meerdere formaten beschikbaar, waardoor u altijd keuze heeft voor een formaat dat aan uw wensen voldoet.  Koopt u een luxe lodgetent bij Outstanding, dan helpen we u graag met een tent die volledig op maat is gemaakt. Doordat onze tenten uit losse delen bestaan, kan een tent altijd groter of kleiner worden gemaakt. Ook de losse binnententen zorgen voor flexibiliteit. Is er een binnentent kapot, kan deze gemakkelijk worden vervangen. Daarnaast maakt het de indeling van de tent zeer flexibel. Elke tent is op verschillende manieren in te delen, zodat het altijd aansluit bij het gebruiksdoel van de tent.  Zo zijn de tenten niet alleen te gebruiken als slaapaccommodatie, maar ook als restaurant of receptie.

glamping lodge groot met sanitair

Welke luxe lodgetent past bij uw wensen?

Iedereen heeft natuurlijk andere wensen voor een lodgetent en we hebben bij Outstanding dan ook verschillende modellen, die in diverse formaten leverbaar zijn. Allereerst is er onze veelzijdige Outstanding Lodge. Ondanks grote ramen biedt deze tent toch veel privacy voor uw gasten. Daarbij is er de mogelijkheid een extra verdieping te plaatsen: met deze luxe lodge kunt u alle kanten op. Daarnaast hebben we de mooie Medley Lodge. De tent heeft een open uitstraling en is zeer ruimtelijk. Leuk detail: we kunnen in de tent een glijbaan met klimmuur plaatsen! Zo wordt het de ideale gezinstent. De grote broer van de Medley Lodge is de Royal Lodge. Zoals de naam al aangeeft, zullen uw gasten in deze extra grote en exclusieve tent met zijn twee terrassen volop luxe ervaren!

lodge tent luxe kamperen

Ontdek de hoogwaardige materialen van onze tenten

Overweegt u de aanschaf van een luxe lodgetent, dan bent u natuurlijk op zoek naar de hoogste kwaliteit. Deze vindt u bij Outstanding! We gebruiken voor onze tenten namelijk uitsluitend hoogwaardige materialen. Daarbij blijven we onze tenten continu innoveren, waardoor we nu bijvoorbeeld onze unieke eindkoppelingen in gebruik hebben die de levensduur significant verlengen. De binnententen zijn gemaakt van tentdoek van TenCate stof, één van de koplopers in de markt. Dankzij dit ademende en schimmelwerende doek blijft de tent lekker luchtig en zijn uw gasten toch uitstekend beschermd tegen alle weersinvloeden.

luxe glamping lodge groot

Koop uw safaritent inclusief volledig interieur bij Outstanding

Voor een goede eerste indruk telt niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant mee. Dat geldt net zo goed voor onze tenten. We zorgen er met onze interieurlijnen dan ook graag voor dat uw tent van binnen net zo luxe is als van buiten. We hebben verschillende lijnen met tal van prachtige meubels. In onze meubelcatalogus vindt u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. Hier vindt u bijvoorbeeld alle meubels uit onze stoere Safari Adventure lijn, maar ook de Glamping Chic lijn, die speciaal voor ons is gestyled. In een tent met een Glamping Chic interieur hebben uw gasten het gevoel een heuse hotelkamer binnen te stappen!

interieur glamping tent

Safaritenten, lodgetenten en thermotenten

Bij Outstanding zijn we altijd bezig met het vernieuwen van ons aanbod. Dit gaat niet alleen om het uitbreiden van ons assortiment tenten, maar ook zaken die de levensduur verlengen óf uw gasten nog meer plezier geven. Zo heeft u bij het kopen van een tent de keuze tussen een safaritent, een lodgetent of een thermotent. De thermotent is door zijn goede isolatie het hele jaar door een aangename plaats om in te verblijven.

Daarnaast hebben we iets bedacht om de levensduur van maar liefst 10 jaar nog verder te optimaliseren. Met de ademende winterhoes zijn onze safaritenten namelijk in de winter beschermd tegen alle weersinvloeden. De perfecte manier om nog langer te profiteren van uw investering.

Winter safaritent glamping

Wij verzorgen het transport, de opbouw en de inrichting

Ons deskundige team neemt u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Niet alleen door het meedenken in de beginfase, maar ook tijdens de levering. Zo verzorgen wij het transport van uw luxe lodgetent(en), niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de opbouw én de volledige inrichting van de tent. Als we de tent opleveren kunt u direct uw eerste gasten verwelkomen. Wilt u liever (gedeeltelijk) zelf de tent opbouwen? Dat is uiteraard ook mogelijk. In dat geval leveren we een duidelijke bouwhandleiding, waarmee u zeker uit de voeten kunt.

Glamping tent opbouwen

Ontdek de veelzijdigheid van onze luxe lodgetenten

Onze luxe lodgetenten worden veel ingezet voor glamping. Maar dat is lang niet het enige waar ze geschikt voor zijn! Heeft u bijvoorbeeld weleens gedacht aan een stoere safaritent als ontvangstruimte op uw bedrijf? Of hoe zouden uw gasten het vinden om te dineren in zo’n sfeervolle tent? Onze lodgetenten mogen al vele functies vervullen, waaronder die van groepsaccommodatie, restaurant, receptie en museum. Heeft u ook een bijzonder gebruiksdoel in gedachten voor uw luxe lodgetent(en)? We denken graag met u mee om deze wens te vervullen. Neem zeker even contact met ons op om alle mogelijkheden en de details te bespreken!

Een rendabele investering dankzij een lange levensduur

Als u de aanschaf van een lodgetent of safaritent overweegt, bent u natuurlijk benieuwd naar uw investering én het te verwachten rendement. Dankzij de hoge kwaliteit en lange levensduur van onze tenten zijn ze een zeer interessante investering! Tijdens de levensduur van 10 jaar kunt u uw investering namelijk ruimschoots terugverdienen. Om u hier meer inzicht in te geven, stellen we graag een persoonlijke rendementsberekening voor u op. Na het invullen van enkele gegevens krijgt u van ons een berekening op maat. Zo krijgt u een helder beeld en weet u vooraf precies wat u kunt verwachten van uw investering.

Een persoonlijk advies bij de aanschaf van uw lodgetenten

Het team van Outstanding geeft u met plezier advies over alle aspecten van onze lodgetenten. Niet alleen over het te verwachten rendement of bij de keuze van de juiste tent, maar ook voor hulp bij het opstellen van uw bedrijfsplan en het opzetten van een succesvolle glamping kunt u bij ons terecht. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we adviseren over de succesvolle en minder succesvolle keuzes in uw situatie. Daarnaast kunt u natuurlijk langskomen in onze showroom om al onze tenten te bekijken. Tijdens dit bezoek kunt u uiteraard ook al uw vragen kwijt aan onze adviseurs. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies van onze specialisten.

glamping beurs

Ook het juiste adres voor uw glamping in het buitenland

Overweegt u een luxe glamping te starten in het buitenland? Ook dan staat Outstanding voor u klaar. Met de mooiste safaritenten, maar ook met een advies op maat. Wist u dat onze tenten al in bijna 50 landen te vinden zijn? Onze tenten zijn dan ook uitstekend geschikt voor warmere én koudere klimaten. We spelen hier bijvoorbeeld op in door in warme landen tenten met een lichtgekleurd dak te plaatsen. Gaat het om een land met veel sneeuwval? Dan zorgen onze speciale sneeuwframes voor extra stevigheid van uw tent(en). Om u in het buitenland optimaal te kunnen helpen, hebben we in veel landen speciale adviseurs die de regionale markt en regelgeving goed kennen. Zij helpen u met het succesvol opstarten van uw glamping in het buitenland.

Bekijk onze lodgetenten in de showroom van Outstanding

Een echt goede indruk krijgt u natuurlijk als u onze tenten in het echt bekijkt. Die mogelijkheid heeft u in onze showroom in Renswoude. Hier staan uiteraard al onze luxe lodgetenten, maar ook onze andere safaritenten én onze geheel geïsoleerde thermotenten. Zo krijgt u een volledig beeld van alle mogelijkheden op het gebied van onze safaritenten en -lodges. Daarnaast kunt u de verschillende interieurlijnen bekijken om een goed beeld te vormen van het interieur wat uw voorkeur heeft. Wilt u langskomen in onze showroom in Renswoude? We leiden u met plezier rond in onze bijzondere wereld! Laat uw gegevens achter op de website en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

showroom afspraak maken

Volledig zorgeloos een lodgetent aanschaffen

Vanaf uw allereerste kennismaking met glamping tot de oplevering van uw compleet ingerichte luxe lodgetent: Outstanding staat voor u klaar! We zorgen er met ons team graag voor dat uw volledige ervaring zo zorgeloos mogelijk verloopt. Daarom staan we ook altijd klaar met een luisterend oor, een passend advies en natuurlijk daadwerkelijke actie. Van het realiseren van een tent die aan al uw wensen voldoet tot het opbouwen van deze tent: u hoeft zich er geen seconde zorgen om te maken! Fijn om op deze positieve manier kennis te kunnen maken met het prachtige glamping. Nieuwsgierig naar de ervaring van klanten die u voorgingen? Lees de reviews van onze klanten op Feedback Company.

Vraag vandaag nog de offerte aan voor uw luxe lodgetent

De prijs van onze luxe lodgetenten? Hoewel we de vraag uiteraard vaak krijgen, hebben we hier geen pasklaar antwoord op. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de eventuele inrichting van de tent, maar ook het formaat. We hebben veel verschillende formaten en kunnen ook altijd een tent voor u verkorten of verruimen. Benieuwd naar de investering in uw favoriete tent? Vraag dan een vrijblijvende offerte of ons informatiepakket aan. We sturen u zo snel mogelijk de gewenste informatie toe. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een antwoord op al uw vragen of meer informatie over onze luxe lodgetenten.

luxe glamping lodge met sanitair