De populariteit van de safari lodge

Speelt u al in op de populariteit van de safari lodge?

De safari lodge wordt steeds populairder. De vraag naar vakanties met een bijzondere toevoeging neemt toe. Vakantiegangers willen niet meer alleen even weg zijn van huis, vakantie moet ook een extra beleving met zich meebrengen. Deze beleving kunt u uw gasten bieden met onze glamping lodges. Glamping is de nieuwe manier van kamperen. Wel het buitenleven ervaren, geen afstand hoeven doen van gemak. Met onze safari lodges op uw camping zijn uw gasten dan ook van alle gemakken voorzien. Met safari lodges trekt u een heel nieuwe doelgroep aan. En dankzij de ruime omvang is de safari lodge niet alleen voor overnachtingen te gebruiken. Zet onze lodges bijvoorbeeld in als horeca- of recreatiegelegenheid.

Glamping safari lodge

Uw gasten van alle gemakken voorzien in een safari lodge

Onze safari lodges hebben alle luxe die uw gasten kunnen wensen. Een fijne keuken en uitgebreide badkamer horen daar natuurlijk bij. Daarbij is het mogelijk nog meer ruimte te creëren met een bovenverdieping. Een speelparadijs voor de kinderen ín de lodge? In onze Medley Lodge plaatsen wij desgewenst een glijbaan en klimmuur! Zo is ook slecht weer geen spelbreker meer. Het grote overdekte terras zorgt ervoor dat uw gasten elke dag optimaal van het buitenleven kunnen genieten. Maar onze safari lodges brengen buiten ook naar binnen. Door de grote ramen is er vanuit de lodge namelijk een prachtig wijds uitzicht.

Safari lodge tent

Kwaliteit staat voorop bij Outstanding

Bij Outstanding gaan we voor duurzaam! Dat merkt u onder andere aan de materialen die wij gebruiken voor onze safaritenten en lodges. Van het duurzame houten frame tot aan de veelzijdige ramen en stevige ritsen, alles is speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Wij blijven onze tenten en lodges continu vernieuwen waardoor we u de beste kwaliteit kunnen leveren.  Daarnaast hebben wij de productie en het transport in eigen beheer. Zo kunnen we elke schakel in het proces soepel laten verlopen. Het grote voordeel is dat we safaritenten en lodges vrijwel direct op uw camping kunnen leveren! Op deze manier kunnen we optimale service leveren in alle stappen van het proces.

Ontdek de verschillende toepassingen van onze safari lodges

In onze grootste safari lodges kunnen gezelschappen van wel 14 personen overnachten. Maar onze safari lodges zijn niet alleen geschikt voor overnachtingen. Gebruik ze bijvoorbeeld als een souvenirwinkel in stijl, een sfeervol restaurant of een in het oog springende receptie. Ook als unieke vergader- of recreatieruimte misstaan onze lodges niet!

Hoe ziet uw ideale safari lodge eruit? Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Glamping lodge tenten

Een safari lodge op maat

Ziet u uw gewenste formaat safari lodge niet op onze website staan? Geen enkel probleem! We gaan aan de slag met uw wensen en vinden samen de safaritent of –lodge die past bij uw droombeeld. Zo kunt u uw gasten ontvangen in de accommodatie die past bij uw park. Neem contact met ons op en profiteer van de populariteit van de safari lodge!

Safari lodgetent kopen