2021: het jaar van de kansen

Op naar een nieuw jaar van groei in 2022!

Het was weer een bewogen jaar. Des te leuker om even stil te staan bij 2021 en vooruit te blikken naar 2022. Dat geldt ook voor ons, want wat blijft het toch leuk om een steentje bij te mogen dragen aan het opstarten of het uitbreiden van een glamping. Iedere klant heeft zijn eigen unieke plannen, bijzondere locatie en persoonlijke wensen. Remco, Sales Manager bij Outstanding, staat altijd klaar om aan die behoeften te voldoen. Daarom blikken we dit jaar samen met hem terug. Wat heeft het afgelopen jaar echt indruk op hem gemaakt? En met welk gevoel kijkt hij naar 2022? Want, net als dit jaar, zullen we ook volgend jaar niet stil blijven zitten!

2020 was een jaar van uitdagingen, 2021 zag Robin als het jaar van de kansen. Hoe heb jij de afgelopen twee jaar ervaren, Remco?

“De afgelopen jaren zijn niet volgens het normale patroon verlopen. 2020 was een uitdagend jaar door corona. Met name op het gebied van organisatorische zaken en alle onzekerheid die het met zich meebracht. Dat Robin 2021 zag als het jaar van de kansen heeft hij goed gezien. Natuurlijk hebben we ook in 2021 belemmeringen gehad door corona, maar de glamping tent heeft zich het afgelopen jaar wederom bewezen.

De landen in het zuiden hebben over het algemeen een slecht 2020 gekend. Dit heeft ook gevolgen gehad op de verkoop in het zuiden voor 2021. Daarentegen vierde het binnenlandse toerisme in de Benelux hoogtij. In 2021 vierde bijna 30% méér Nederlandse toeristen vakantie in eigen land in vergelijking met het coronajaar 2020. In de Benelux zien we veel vakantieparken en campings uitbreiden met glamping tenten. Het ultieme bewijs dat de glamping tent een enorm rendabel product is met een trouwe doelgroep. Dit heeft ertoe geleid dat we wederom een mooie groei hebben mogen doormaken in deze, over het algemeen, onzekere tijd!”

 

Wat is je het meest bijgebleven van dit jaar?

“Wat mij het meeste opviel is dat het bouwseizoen, mede door groei en grote vraag in de Benelux, veel langer duurde dan normaal. Hierdoor hebben we zeker ook uitdagingen gekend, maar hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze projecten op tijd en naar wens van de klant werden opgeleverd. Van onze logistiek medewerkers tot ons verkoopteam, we gingen allemaal een stap verder tijdens bouwprojecten met hetzelfde doel voor ogen: de klant tevredenstellen. Als we dan naar de klanttevredenheid kijken, mogen we daar alleen maar trots op zijn!”

Wat is het mooiste compliment van een klant het afgelopen jaar?

“De recensie van Camping Tamaring vind ik erg mooi: “Prima bedrijf om zaken mee te doen! Afspraak is afspraak en gewoon een leuk contact.” Dat is in 15 woorden exact waar we voor willen staan!”

 

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Met welk gevoel kijk je naar 2022? Wat zijn je verwachtingen?

“De vraag naar belevingsrijke accommodaties met eigen voorzieningen blijft groeien, voornamelijk door de veranderende kampeerbehoefte. Daarbij heeft covid bijgedragen aan het versnellen van dit proces. We zijn ervan overtuigd dat de vraag naar accommodatie met comfortabele faciliteiten, gecombineerd met de avontuurlijke sfeer van de safaritent, de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Over het algemeen is 2021, met minder reisbeperkingen, een goed jaar geweest voor het toerisme in Europa. Als ik naar de toekomst kijk, dan staan er voor 2022 heel veel mooie projecten gepland. En met de nog steeds toenemende populariteit van safaritenten wil ik Robins woorden graag gebruiken voor 2022: het jaar van de kansen.”

 

Wat klanten over ons zeggen:

Dankzij meer dan 720 projecten in 52 landen, komt ons assortiment safaritenten en lodges voort uit bakken aan ervaring. Wij gaan elke dag met passie voor 100% kwaliteit en zijn trots op ons product! Klanten beoordelen ons met een 9,5 uit 70+ reviews ★ ★ ★ ★ ★.