Griekenland

2 tenten

Zonder interieur

Spa

Amani Spa: Amani is Swahili voor Vrede!

Op het Griekse eiland Alonissos is Amani Spa gelegen. Een prachtig eiland in de Sporaden, gekenmerkt door de azuurblauwe en schone wateren van het marine park.

De safaritent is omgetoverd tot een spa. En niet zomaar een spa. De safaritent staat namelijk midden in een oude olijfgaard en kijkt uit over de zee. De gasten kunnen hier genieten van massages en behandeling.

 

Massages in een safaritent

De safaritent biedt daarmee verkoeling in de schaduw. De tent past mooi in de omgeving waardoor een sfeer van totale ontspanning en complete rust ontstaat.

Kortom, de safaritent geeft Amani Spa een unieke sfeer. En draagt er aan bij dat alle gasten het Amani Spa gevoel behouden na vertrek. Totaal ontspannen, met meer energie en met nieuw leven ingeblazen.

Wat Amani Spa over ons zegt:

“Ik ben Outstanding dankbaar voor het produceren van zulke stevige safaritent frames. In de winter van 2017 hebben we vreselijk weer gehad in Griekenland. Veel ‘echte’ gebouwen hebben dit niet overleefd, maar de safaritent staat nog steeds stevig! Bedankt voor de geweldige afwerking. Jullie vakmanschap wordt gewaardeerd!”  Amani Spa

De keuze van Amani Spa