Engeland

2 tenten

Zonder interieur

Glamping

Unieke off-grid glamping ervaring bij Coast & Camplight

Coast and Camplight is een off-grid glamping net buiten Whitby in Noord-Yorkshire. Deze plek is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf waarbij elk veld, elke boom en elk hek een verhaal vertelt. De 2 kampen, ‘The Wild Woods’ en ‘Northern Skies’, liggen verspreid over 24 hectare. Elk kamp is afgezonderd en er is niets anders te zien dan de weilanden, bossen en de sterrenhemel in de nacht.

Onze Compact Safaritenten waren precies wat de eigenaren, Ed en Verity, zochten. “De tenten zijn goed gebouwd en erg sterk. Ze overleven met gemak onze winderige heuvels in Yorkshire. Ze zien er prachtig uit in het landschap en de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed in vergelijking met andere aanbieders. We zijn er erg blij mee.”

Complete rust en afzondering van de buitenwereld

De kampen van Coast & Camplight zijn volledig afgezonderd, perfect voor een digitale detox. Elk kamp is uitgerust met een Compact safaritent, een buitenkeuken, een uniek doucheblok en een vuurplaats voor in de avond. De kampen zijn volledig met de hand gebouwd van spullen die gerecycled, gevonden of gemaakt zijn. Sommige spullen krijgen hun derde of zelfs vierde leven op de boerderij. Echt een plek om tot rust te komen!

Wat Coast and Camplight over ons zegt:

“Dit is ons eerste jaar en we hadden gehoopt op een derde bezetting, maar het heeft onze verwachtingen overtroffen en we waren de hele zomer volgeboekt (toen we open mochten zijn in verband met Covid-19). De tenten zijn goed gebouwd en erg sterk. Ze overleven met gemak onze winderige heuvels in Yorkshire. Ze zien er prachtig uit in het landschap en de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed in vergelijking met andere aanbieders. We zijn er erg blij mee.” – Coast and Camplight

De keuze van Coast and Camplight