Safaritent Compact nu ook te huur!

Naast kopen is nu ook huren van de Safaritent Compact mogelijk! Rechargers, ons zusterbedrijf, verzorgt luxe tijdelijke glampingaccommodaties voor festivals, bedrijven en evenementen. Zij hebben al meer dan 10.000 eventbezoekers voorzien van een ingerichte slaaptent op grote festivals, waaronder Mysteryland en Tomorrowland. Sinds kort breidt Rechargers, in samenwerking met ons, deze activiteiten uit met seizoensverhuur. Het is mogelijk om één van onze populairste glampingtenten te huren voor een vaste all-in prijs per seizoen. Hiermee stellen wij u en uw bedrijf in staat om snel en flexibel in te spelen op de stijgende vraag naar glamping accommodaties.

Het complete pakket

Rechargers stelt ontzorgen centraal: naast een vaste prijs voor de huur per seizoen, ontfermen zij zich ook over het transport, op- en afbouw en inrichting. Kies de optimale formule die bij u past. De duur van de samenwerking, eventuele huurkoopconstructie, inrichting en manier van plaatsing: Rechargers luistert naar al uw wensen!

Safaritent Compact

De tent die alles in ‘huis’ heeft om luxe te kamperen, onze Safaritent Compact. De Compact biedt zoveel mogelijk rendement per m2, omdat hij niet teveel ruimte inneemt maar gasten wel in staat stelt de luxe van glamping te ervaren. De 4-persoons safaritent beschikt over een keuken, slaapkamers en terras. Ondanks dat dit model smaller en lager is, wordt het gevoel van ruimte gecreëerd door de grote ramen aan de voorkant. Kortom, dit model biedt alles wat u van onze safaritent huren Nederland mag verwachten. Kwaliteit, flexibiliteit, comfort en gemak.

 

Geïnteresseerd in het huren van onze compact tenten? Neem contact met ons op!

  •  
  • Onze partner Rechargers levert uitzonderlijk B2B.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met
Richard en hij helpt u verder met uw plannen!