Bereken uw rendement
  • Peru
  • 17 tenten
  • Zonder interieur
  • Resort

Las Qolqas Eco Resort

Overnachten in een safaritent of glamping lodge midden in de natuur van Peru? Dat is vanaf januari 2020 mogelijk op het Las Qolqas Eco Resort. Gasten wanen zich terug in de tijd en kunnen helemaal tot rust komen op dit prachtige resort in Peru. We hebben hier 13 Wood safaritenten en 4 Outstanding Lodges met bovenverdieping mogen plaatsen.

Met de faciliteiten die Las Qolqas biedt, hoeven gasten zich niet te vervelen op het resort. Zo kunnen ze gebruik maken van het verwarmde zwembad, yoga lessen volgen, genieten van een massage in de spa, dieren bewonderen in de natuurtuin, met een boek tot rust komen in de bibliotheek en genieten van streekgerechten in het restaurant.

Safaritenten met glazen pui

De safaritenten en lodges die wij hebben geplaatst, zijn voorzien van een grote glazen pui aan de voorzijde. De glazen voorgevel hebben ze zelf geplaatst. Verder hebben alle safaritenten en lodges een badkamer met toilet, slaapkamer en een zitgedeelte voor de tent. De Outstanding Lodges zijn zelfs voorzien van twee badkamers en een bovenverdieping voor extra slaapplekken. Ze hebben zelf alle tenten ingericht, geheel in de stijl van het resort.

Wat Las Qolqas Eco Resort over ons zegt

”We gaan vanaf januari 2020 open. We verwachten het eerste jaar 60% bezetting, het jaar daarna 70% en een rendement van circa 8%. Wat ons heeft doen besluiten om voor de tenten van Outstanding te gaan is de super fijne samenwerking en de zeer hoge kwaliteit van de tenten. ” – Las Qolqas Eco Resort

De keuze van Las Qolqas Eco Resort