Peru

17 tenten

Zonder interieur

Resort

Glamping in Peru

Overnachten in een safaritent of glamping lodge midden in de natuur van Peru? Dat is mogelijk op het Las Qolqas Eco Resort. Gasten wanen zich terug in de tijd en kunnen helemaal tot rust komen op dit prachtige resort in Peru. We hebben hier 13 safaritenten Wood en 4 Outstanding Lodges met bovenverdieping mogen plaatsen.

Met de faciliteiten die Las Qolqas biedt, hoeven gasten zich niet te vervelen op het resort. Zo kunnen ze gebruik maken van het verwarmde zwembad, yoga lessen volgen, genieten van een massage in de spa, dieren bewonderen in de natuurtuin, met een boek tot rust komen in de bibliotheek en genieten van streekgerechten in het restaurant.

Safaritenten met glazen pui

De safaritenten en lodges die wij hebben geplaatst, zijn voorzien van een grote glazen pui aan de voorzijde. De glazen voorgevel hebben ze zelf geplaatst. Verder hebben alle safaritenten en lodges een badkamer met toilet, slaapkamer en een zitgedeelte voor de tent. De Outstanding Lodges zijn zelfs voorzien van twee badkamers en een bovenverdieping voor extra slaapplekken. Ze hebben zelf alle tenten ingericht, geheel in de stijl van het resort.

Wat Las Qolqas Eco Resort over ons zegt:

”We verwachten het eerste jaar 60% bezetting, het jaar daarna 70% en een rendement van circa 8%. Wij kozen voor Outstanding vanwege de fijne samenwerking en hoge kwaliteit van de tenten.” – Las Qolqas Eco Resort

De keuze van Las Qolqas Eco Resort